Благой Георгиев за пореден път доказа, че няма и капка срам!

Футболистът Благой Георгиев доказа за кой ли път, че няма дори капчица срам. След като шокира цялата страна с наглите си изневери и изостави семейството си заради бившата годеница на Христо Сираков - Биляна Евгениева, а после се заигра с моделката Оля Абрамович, Благой Георгиев втрещи с наглост.

Вместо да се засрами и да поиска прошка от вярната си и красива съпруга Христина, Благой Георгиев доказа, че не му пука от нищо и от никого - дори от собственото му дете. "Никога не съм срещал котка, която живо да се интересува от това какво мислят мишките за нея" - това скандално изказване публикува Благой Георгиев в профила си във Фейсбук, без да уточнява за кого точно е предназначено то.

[caption id="attachment_320581" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев доказа, че няма и капка мъжество[/caption]

Разбира се, първата, която много хареса статуса му, е не по-малко скандалната му дружка Николета Лозанова. Докато съпругата на Валери Божинов се кефеше на думите на Благой Георгиев, то болшинството от потребителите останаха потресени от прочетеното.

"Няма ли срам този мъж, бе?! Да не е психично болен?! Кого сравнява с мишка - съпругата си Христина, интелигентния Христо Сираков или цялото си семейство?! Добре, че жена му се усети навреме и го натири. Да го видим какво ще прави след някоя и друга годинка, когато кариерата му отиде по дяволите и се превърне в застаряващ плейбой", коментират потребители в мрежата.

Други пък смятат, че посланието на Благой Георгиев е насочено срещу Алисия и Ники Михайлов, който преди седмица бе публикувал на стената си надписа, че вратарите са далеч по-добри в леглото от футболистите.

За никого не е тайна, че Николета Лозанова успя да настрои Благой Георгиев срещу вечната си врагиня Алисия и бившия си любовник Ники Михайлов. Гадното в случая е, че срещу когото и да е насочена обидата за мишките, най-голямата от тях си остава самият Благой Георгиев, чиято постъпка към собственото му семейство потвърждава липсата и на капка мъжество в него, твърдят близки до Христина източници.