Лора Крумова и Сотир потресоха мнозина с рискованите си действия спрямо малкия Явор!

Доста опасна родителска двойка, в буквалния смисъл, се оказа тази на Лора Крумова и Сотир. Двамата правят недопустими неща с малкия си син Явор. Детето е само на 9 месеца, а вече кара сърф, съобщи агенция ПИК.

[caption id="attachment_320593" align="alignright" width="300"]Лора Крумова се оказа човек на риска Лора Крумова се оказа човек на риска[/caption]

Както е известно, Сотир има училище за сърфисти в къмпинга "Градина". Там всяка година семейството му разпуска през лятото, но сега ситуацията е малко по-различна, тъй като двойката вече има бебе. Това обаче явно не спира Сотир да го учи още от съвсем малко да кара сърф, което е меко казано доста рисковано. Лора Крумова пък ги наблюдавала по цял ден и им се радвала, без капка притеснение, че детето й може да падне в морето и да се удави. Разбира се, баща му е до него, но рискът пак е огромен, защото Явор е до коленете му, а и още не може да ходи много добре.

"Потресена съм, как може да го слага на сърф от бебе, ами ако падне в морето?! Не знам какъв родител трябва да си, за да рискуваш така живота на детето си." - коментира пред Kliuki.bg една от жените, видяла с очите си какви ги върши семейството.