Владимир Карамазов трогна най-скъпия си човек с жест! (ВИДЕО)

Владимир Карамазов трогна най-скъпия си човек с жест! (ВИДЕО)
5 (100%) 4 votes

Владимир Карамазов не е просто щур приключенец и отдаден на изкуството, а любящ и благодарен внук

Владимир Карамазов изуми всички с неочакван жест към най-любимия човек.

Всички зрители и дори почитателите му го смятаха за чешит и особняк, който може да обича да пътува по света, но не и да демонстрира топли чувства. Красавецът обаче се оказа верен приятел, чичо, който обожава племенника си и…предан внук, видя kliuki.bg.

За любимата си деветдесетгодишна баба той си позволи да се държи като редови фейсбукар и да занимава хората с най-голямото си предизвикателство. Владимир Карамазов прекарал прилично количество време да прослушва творчеството на Росица Пейчева и Гуна Иванова, защото:
Владимир Карамазов издирва Гуна Иванова
За радост на най-добрият внук на света, моментално се намериха запознати хора, които един през друг побързаха да му помогнат. Не просто му намериха записа, написаха му и текста, но и се пошегуваха с него. Прекрасната песен се нарича „Горд орел” и била на Гуна Иванова, не била „много-много македонска”, но Владимир Карамазов няма да се сърди на любимото си бабче сега!
Владимир Карамазов издирва Гуна Иванова
Актьорът пуснал песничката на старицата и тя толкова се развълнувала, че се разплакала. Образцовият внук не могъл да обясни точно как е сбъднал съкровеното й желание, но и той изглежда развълнуван:
Владимир Карамазов издирва Гуна Иванова
Приятелите му в социалната мрежа страшно се впечатлиха от желанието да зарадва любимата си баба. Ако сте любопитни, как звучи песента, която Владимир Карамазов издирва две години, ето я и нея:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Владимир Карамазов трогна най-скъпия си човек с жест! (ВИДЕО)”

  1. ани

    юли 21. 2014

    добър внук

Добавете коментар