Рожден ден на Константин: гафове и селски изпълнения на макс! (СНИМКИ)

Рожден ден на Константин: гафове и селски изпълнения на макс! (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Рожден ден като слънце: бивши, просташки жестове, дрехи за фешън полиция и опипване на чужда

Рожден ден не може без гафове, но ако е на фолк-звезда, изцепките просто вадят очи!

Коцето може още да изтрезнява от партито си, но човекът, който се грижи за публичния му образ, май също не е взел алка – зелцер, подозират от kliuki.bg. Снимките от Купона на годината говорят, че е било изключително весело, шумно и радост за сеирджиите, но…

Убийственият рожден ден на Константин просто плаче за нравствена и фешън полиция! Личи си не само, че виновникът е здраво „на черешата”, но и най-скъпите му гости правят за критика!

Ето, например, хубавото Наде! Благоверната на шефа и звездата на вечерта се появи с нещо приличащо много на пижама и не само това! Красавицата знае много добре, че този рожден ден ще събере много внимание. Вместо да се покаже елегантна, предпочете да демонстрира какво са и купили и какви ги умее:

Константин празнува

Пижамено парти или рожден ден?!

Константин празнува

За такива изпълнения…

Константин празнува

получавам точно това!

За чест на хубавото Наде ще я похвалим, че показва изумителна зрялост. Може да не разбира от мода, но благосклонно прегръща всяка бивша на мъжлето си. На въпросния рожден ден се домъкна и Антонина – старо гадже още преди епохата „Райна”. Двамата уж не бяха се разделили добре, но смуглата изпълнителка сега твърди друго:

Константин празнува

Константин празнува

Да вдигне ръка този, който още не е виждал гащите на Лияна!

Константин празнува

Константин празнува

Константин празнува

Освен това на празника Илиян се изложи къде-къде повече: ту му облизват пръстите чужди булки, ту иска да „зарадва” звездата на вечерта. За плетената рокля на Лияна и бельото й на показ – няма какво да говорим!

Както биха казали много префинените лицемери – Чалга – рожден ден!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Рожден ден на Константин: гафове и селски изпълнения на макс! (СНИМКИ)”

  1. яяяяяяя

    юли 21. 2014

    ами чалга…..

  2. малиии

    юли 21. 2014

    нищо ново под слънцето, Коцето пиян а Надка с трътлестите крака щастлива от изцепките му, и снимки за “пр“, а тази Анотонина затова е там , мислят си че дразнят Райна – само че тя изобщо не я интересува какво мислят фукливците за нея ,

Добавете коментар