Григор Димитров завинаги в сърцето на Варна!

Григор Димитров - гордостта на Варна, както съобщават и от "Варна Утре", българският спортист е избран за Почетен гражданин на град Варна. Заедно с Григор почетни гражданство в категория спорт получиха още трима спортисти - футболистът Божил Колев, шахматистът Левон Минасян, както и треньорът по волейбол Ставри Христов.

Григор Димитров е един от най-успешните ни спортисти, той се изкачва стремително нагоре в световните ранглисти по тенис и съвсем наскоро победи редица знаменитости като Анди Мъри пред погледите на английското кралско семейство, което накара вниманието да се прикове към него от много световни медии, припомня Клюки.бг.

[caption id="attachment_320704" align="alignright" width="300"]Григор Димитров - гордостта на Варна Григор Димитров - гордостта на Варна[/caption]

Макар и много млад, Григор е безспорен талант в спорта и всички ние се гордем с него и се надяваме той и занапред да ни представя достойно пред света.

В личен план е още по-популярен с любовната си връзка с красивата рускиня на тенис корта Мария Шарапова. Около тях постоянно се коментира дали ще има сватба, а двамата не споделят нищо. но изглеждат все така влюбени, красиви и много щастливи заедно, следят всяка своя стъпка в тениса и видимо се подкрепят и си помагат, което им дава резултати в добрата им игра на корта.

[caption id="attachment_320707" align="alignleft" width="300"]Григор и Мария - една красива двойка в спорта Григор и Мария - една красива двойка в спорта[/caption]

Заслугата Почетен гражданин на Варна е поредното постижение на Григор Димитров, което е израз на обичта и подкрепата към него от българска страна, защото е истина, че спортистът има много верни фенове у нас, а и по света, заради добрата си игра.