Яна Акимова хвърли в нокаут приятелите и близките с егоцентричното си решение!

Яна Акимова и Петко Димитров наскоро се завърнаха от дълга почивка в Гърция. Двамата решиха да избягат от лошото време и пороите у нас, и забегнаха в луксозен и красив гръцки курорт. Разбира се, Яна Акимова и Петко Димитров не счетоха за необходимо да вземат с тях малкия си син Доменик, въпреки че редица родни звезди водят бебетата си на море още от втория месец.

[caption id="attachment_320712" align="alignright" width="300"]Яна Акимова Яна Акимова постъпи крайно егоистично за една майка[/caption]

Фактът, че Яна Акимова и Петко Димитров оставиха Доменик на грижите на бабите, сам по себе си е напълно нормален. Като всяка жена в следродилна депресия, Яна Акимова е имала нужда да си почине на спокойствие и да отдели време за самата себе си. Едно нейно решение обаче силно озадачи близките и приятелите й, защото за млада родителка като нея, това е всичко друго, но не и нормално.

Оказа се, че Яна Акимова реши да се върне от Гърция с торби, пълни с дрехи, обувки и аксесоари, но не за бебето, а за нея самата. Яна Акимова се похвалила на приятелките си, че почти всеки ден е обикаляла из бутиците в Гърция и едва не довела до фалит Петко Димитров.

За да се направи на "спестовница" обаче, Яна Акимова решила да пести пари от покупките за малкия Доменик. На когото, забележете - Яна Акимова и Петко Димитров донесоха за подарък само едно малко плюшено мече.

[caption id="attachment_320713" align="aligncenter" width="225"]Ето това мизерно мече е подаръкът за бебето Доменик Ето това мизерно мече е подаръкът за бебето Доменик[/caption]

Наглостта им стигна дотам, че те публикуваха снимка на подаръка си за Доменик в социалната мрежа Фейсбук - сякаш са му донесли не мече, а цяла яхта.

"Яна Акимова винаги си е била малко егоцентрик и егоистка. Сега обаче се убедихме на сто процента в това. Тя не спира да се хвали какви покупки е довлякла за себе си от Гърция. Ами детето?! Толкова ли не можа да му купи дрешки и други неща, а мина метър с едно плюшено мече", коментират злите езици из светските среди на столицата.

Решението на Яна Акимова обаче явно се е сторило съвсем нормално на Петко Димитров, който още е заслепен от младата си съпруга и е готов да преглъща безропотно всяка нейна глупост или каприз. С Мария Игнатова обаче той нямаше подобни проблеми, шушукат в София.