След Гърция: Решението на Яна Акимова възмути близките й!

След Гърция: Решението на Яна Акимова възмути близките й!
5 (100%) 3 votes

Яна Акимова хвърли в нокаут приятелите и близките с егоцентричното си решение!

Яна Акимова и Петко Димитров наскоро се завърнаха от дълга почивка в Гърция. Двамата решиха да избягат от лошото време и пороите у нас, и забегнаха в луксозен и красив гръцки курорт. Разбира се, Яна Акимова и Петко Димитров не счетоха за необходимо да вземат с тях малкия си син Доменик, въпреки че редица родни звезди водят бебетата си на море още от втория месец.

Яна Акимова

Яна Акимова постъпи крайно егоистично за една майка

Фактът, че Яна Акимова и Петко Димитров оставиха Доменик на грижите на бабите, сам по себе си е напълно нормален. Като всяка жена в следродилна депресия, Яна Акимова е имала нужда да си почине на спокойствие и да отдели време за самата себе си. Едно нейно решение обаче силно озадачи близките и приятелите й, защото за млада родителка като нея, това е всичко друго, но не и нормално.

Оказа се, че Яна Акимова реши да се върне от Гърция с торби, пълни с дрехи, обувки и аксесоари, но не за бебето, а за нея самата. Яна Акимова се похвалила на приятелките си, че почти всеки ден е обикаляла из бутиците в Гърция и едва не довела до фалит Петко Димитров.

За да се направи на „спестовница“ обаче, Яна Акимова решила да пести пари от покупките за малкия Доменик. На когото, забележете – Яна Акимова и Петко Димитров донесоха за подарък само едно малко плюшено мече.

Ето това мизерно мече е подаръкът за бебето Доменик

Ето това мизерно мече е подаръкът за бебето Доменик

Наглостта им стигна дотам, че те публикуваха снимка на подаръка си за Доменик в социалната мрежа Фейсбук – сякаш са му донесли не мече, а цяла яхта.

„Яна Акимова винаги си е била малко егоцентрик и егоистка. Сега обаче се убедихме на сто процента в това. Тя не спира да се хвали какви покупки е довлякла за себе си от Гърция. Ами детето?! Толкова ли не можа да му купи дрешки и други неща, а мина метър с едно плюшено мече“, коментират злите езици из светските среди на столицата.

Решението на Яна Акимова обаче явно се е сторило съвсем нормално на Петко Димитров, който още е заслепен от младата си съпруга и е готов да преглъща безропотно всяка нейна глупост или каприз. С Мария Игнатова обаче той нямаше подобни проблеми, шушукат в София.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “След Гърция: Решението на Яна Акимова възмути близките й!”

 1. Ginka Dimitrova

  юли 21. 2014

  ………….

 2. Cvetanka Petrova

  юли 21. 2014

  пишете по нормални и ценностни неща в тоя живот.

 3. anniken

  авг. 17. 2014

  офф, кои бяха тези…
  ами бабите като се връзват…има някои хора не спират да подгъзуват на децата си цял живот…лиготии

Добавете коментар