Снимките на малката Никол и Николета предизвикаха фурор в мрежата, но с различен отзвук!

Николета Лозанова и малката й щерка Никол Божинова предизвикаха истински фурор в мрежата, но с коренно различен отзвук. Сладката щерка на Николета Лозанова и Валери Божинов обра точките в непринудена фотосесия от Бачковския манастир, където родителите й я заведоха този уикенд.

Този път малкото момиченце е напълно естествено и облечено с подходящи за възрастта си дрешки. За разлика от много други случаи, в които родителката й Николета Лозанова я превръща в карикатура - припомнете си снимките на Никол у дома, гримирана и облечена във вечерни рокли с гол гръб.

[caption id="attachment_320721" align="alignright" width="300"]Николета Малката сладурана на Николета - Никол Божинова става все по-прелестна[/caption]

Очевидно малката срадурана се забавлява отлично сред природата на Бачковския манастир, където се е заиграла с големи черпаци до чешмата с лековита вода. Под снимките на малката Никол гъмжи от лайкове и коментари, един от друг по-възторжени и пълни с обич към детето.

Това, което изуми всички обаче, е фактът, че Николета Лозанова отново реши да сменя визията си. За радост на малцина и шок за болшинството, госпожа Божинова отново се изруси. "Довиждане, брюнетке!", написа Николета Лозанова в профила си, където очевидно с гордост публикува снимка от фризьорския салон, в който са се заели да я превърнат в Мара Отварачката номер две, видя Kliuki.bg.

Явно русото ще се яви новата лятна мания на чалга певиците и кифлите у нас, тъй като те буквално започнаха да се изрусяват една след друга.

[caption id="attachment_320722" align="aligncenter" width="300"]Николета бърза да се похвали, че отново стана руса Николета бърза да се похвали, че отново стана руса[/caption]

Лошото обаче е, че и към Мария, а сега и към Николета Лозанова, коментарите относно цвета на косите им, са повече от критични. Дори самите фенове на Николета Лозанова я съветват да не променя тъмния цвят на косата си, защото русото не й отива. Но очевидно Николета си е наумила нещо и няма да спре, преди да го направи.

Ако съдим по блондинските й снимки в началото на кариерата й обаче, то е повече от ясно, че на Николета русото изобщо, ама изобщо не й отива. А в контраст с тъмния й тен, гледката направо си бие на хубост ала "Столипиново".