Разрив: Алисия сложи край на цирка с Ники Михайлов, но съсипа Валерко!

Разрив: Алисия сложи край на цирка с Ники Михайлов, но съсипа Валерко!
4.1 (82.86%) 7 votes

Алисия каза „Баста“ и прекрати илюзиите с Ники Михайлов, но за сметка на сина си!

Поп фолк дивата Алисия най-сетне реши да покаже истината за отношенията си с Ники Михайлов. Обществена тайна из светските среди на София беше фактът, че Алисия и Ники Михайлов отдавна са се отчуждили един към друг и, че вратарят питае далеч по-топли чувства към малкия Валерко, отколкото към Алисия.

Ники Михайлов и синът на Валери Божинов се сближиха силно през годините и на практика се държат така, сякаш Валерко е роден син на Ники Михайлов. Последният е повече от щедър с момченцето и гледа да прекарва всяка свободна минута в компанията му.

Алисия

Алисия ще сложи край на връзката си с Ники Михайлов, но как ще накара Валерко да разбере всичко

Не така идилично обаче стоят нещата с Алисия. Ники Михайлов от доста време насам пести нежност, романтика и демонстрация на чувства към изгората си, а всички приятели на Алисия са наясно с възмущението й, че Ники Михайлов се е превърнал в скръндза по отношение на нея.

Явно на Алисия вече й е дошло до гуша да гледа как бившият й Валери Божинов се скъсва да глези омразната й Николета Лозанова, докато самата тя не получава и един парцал от Ники Михайлов. Открай време Алисия сама купува дрехите си, а в повечето случаи прибягва до услугите на шивачка, за да имитира уникални и скъпи тоалети.

Алисия от известно време се държи отчуждено, когато тримата са заедно

Алисия от известно време се държи отчуждено, когато тримата са заедно

Всичко обаче си има своите граници – търпението на Алисия също. И тя най-накрая реши да прекрати цирка и изюзорното си щастие с Ники Михайлов.

Ники Михайлов и Алисия отдавна спряха да се държат за ръце

Ники Михайлов и Алисия отдавна спряха да се държат за ръце

Свидетели разказаха как само преди два дни Алисия, Ники Михайлов и малкият Валерко били в столичен мол, където завели момченцето да си поиграе. През цялото време обаче Валерко бил заедно с Ники Михайлов, който дори не погледнал Алисия.

А самата Алисия се държала с него по-дръпнато и отчуждено, отколкото и с бившия си мъж. „Алисия изглеждаше отегчена до смърт и дори не поглеждаше Ники Михайлов. А на няколко пъти двамата явно си казаха нещо остро и на висок тон, защото малкият Валерко се подразни и заплака“, коментират очевидци на случката.

Лошото е, че крахът между Алисия и Ники Михайлов няма да навреди на друг, а на собствения й син, когото доскоро Алисия опитваше да превърне едва ли не в дете на вратаря. Ако връзката им приключи обаче, какво ще стане с чувствата на детето?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Разрив: Алисия сложи край на цирка с Ники Михайлов, но съсипа Валерко!”

  1. тон4о

    юли 21. 2014

    нищо ново! Предизвестен край!

Добавете коментар