Побесня: Тези снимки на Асен Блатечки сломиха бременната Диляна!

Побесня: Тези снимки на Асен Блатечки сломиха бременната Диляна!
5 (100%) 4 votes

Диляна Попова не може да се примири с факта, че Асен Блатечки го направи!

Бременната Диляна Попова буквално побесняла при вида на тези снимки на любимия си Асен Блатечки. Това разкриха приятелки на красавицата, която не могла да се примири с постъпката на партньора си. Не, Асен Блатечки не е изневерил на Диляна Попова. Човекът просто не пожела да се съобрази с каприза й и да си остане вкъщи, а яхна мотора, за да замине на рокерски събор.

Асен Блатечки

Асен Блатечки си навлече гнева на Диляна, защото отказа на капризите й

Това се случи преди броени дни, когато Асен Блатечки отиде да купонясва с рокерите в местността Предел. Това беше осмият мото рок фест, на който се събраха стотици братя на вятъра от цялата страна. А безспорно най-колоритният от тях бе актьорът Асен Блатечки.

Заминаването му обаче му коствало много. Диляна Попова вдигнала такъв небивал скандал, че приятелките й се притеснили да не навреди сама на бременността си. „Диляна е страшно ревнива, всички са наясно с това. Представете си как реагира, когато разбра, че Асен Блатечки няма намерение да си остане у дома в събота, а тръгва за събор, от типа на които стават какви ли не неща. Кой не е чувал за случайните връзки и флиртове по подобни места. А когато говорим и за желан мъж като Асен Блатечки, работата става дебела“, разкриват дружки на Диляна Попова.

Диляна може да е бясна, но Асен Блатечки си гледаше кефа на събора

Диляна може да е бясна, но Асен Блатечки си гледаше кефа на събора

Вместо да се притесни от гнева на половинката си обаче, наш Асен Блатечки изобщо не се поколебал – грабнал си шапката и отпрашил с мръсна газ.

Асен се показа като типичен мъжкар с характер

Асен се показа като типичен мъжкар с характер

„Когато Диляна четеше репортажите за събора и как Асен Блатечки се е включвал активно във всички игри и забави, едва я успокоихме. Тя е убедена, че Асен е сгазил лука или поне се е заиграл с някоя от фенките си на събора. А и след толкова бири и свобода, какво друго може да очаква“, бъбрят приятелките й.

В крайна сметка не се знае дали Асен Блатечки е бил нахокан с право, или не. Но дори и да е бил чист като момина сълза, тези снимки от веселбата на събора карат Диляна Попова да бълва огън и жупел. Нали все пак я остави сама и замина без нея…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Побесня: Тези снимки на Асен Блатечки сломиха бременната Диляна!”

  1. ех

    юли 21. 2014

    еее, тя знаеше с какъв мъж се захваща! Да е мислила….

Добавете коментар