Иван Христов нанесъл страшна рана на бившата си съпруга Вихра Петрова

Екс водеща на „Отчаяни съпруги” по Нова телевизия Вихра Петрова е повече от съсипана. Вестта, че бащата на дъщеря й Ава сви ново семейно гнездо с нейната колежка и съперница Ирина Тенчева я довършила окончателно.

[caption id="attachment_320752" align="alignright" width="225"]Вихра се наслаждава на престоя си в Лондон, но в сърцето й е жива рана Вихра се наслаждава на престоя си в Лондон, но в сърцето й е жива рана[/caption]

Прелестната брюнетка не можа да приеме спокойно новината, че Иван сключи таен брак с Ирина в странство. Още не се приземила от самолета, Вихра веднага хванала следващия полет за Лондон, за да ближе раните си поне още седмица.

[caption id="attachment_320753" align="alignleft" width="225"]Вихра отпраши пак за Лондон, след като разбра лошата вест Вихра отпраши пак за Лондон, след като разбра лошата вест[/caption]

Бившата на шоумена Иван Христов пускаше снимки и се глезотеше във Фейсбук, че си прекарва страхотно и вече е загърбила мъката по любимия си. Което се оказа фарс. Повече от ясно е, че Вихра Петрова така и не е преживяла раздулата си с продуцента на „Къртицата”, на шоуто „Като две капки вода” и редица успешни тв проекти.

Припомняме, че разводът на Иван и Вихра беше шумен, гнусен и скандален.Той дълго време провокираше публичното пространство.

Отчаяната съпруга дори се закле да не позволи на Иван да се вижда с дъщеря им Ава. Иван запази мълчание и завинаги затвори тази скандална страница от живота си. До днес.

[caption id="attachment_320754" align="alignright" width="225"]Ето така се убива мъка по любимия! Ето така се убива мъка по любимия![/caption]

Ирина Тенчева се пренесе да живее с любимия си в баровската му къща заедно с двете си деца. Тя е заедно с Иван от три години. Клюките непрекъснато ги разделяха. Но зложелателите им така и не успяха да тържествуват, защото съжителството им завърши с марша на Менделсон в чужбина.

Новото семейство обеща да повтори ритуала и на наша земя за най-близките роднини и приятели.Ирина била навита да дари Иван с наследник, въпреки че е майка вече на две деца.

Бившата отчаяна съпруга преди драмата успя да се разнообрази с концерт на любимия си певец Роби Уилям, както писа Kluiki.bg. Вихра замечта и за телевизионно лондонско студио, което напълно покривало представите й за работа. Водещата е убедена, че то може да се случи, тъй като желанията й се сбъдвали.