Иван тотално съсипа Вихра: Тя отпраши в странство!

Иван тотално съсипа Вихра: Тя отпраши в странство!
5 (100%) 3 votes

Иван Христов нанесъл страшна рана на бившата си съпруга Вихра Петрова

Екс водеща на „Отчаяни съпруги” по Нова телевизия Вихра Петрова е повече от съсипана. Вестта, че бащата на дъщеря й Ава сви ново семейно гнездо с нейната колежка и съперница Ирина Тенчева я довършила окончателно.

Вихра се наслаждава на престоя си в Лондон, но в сърцето й е жива рана

Вихра се наслаждава на престоя си в Лондон, но в сърцето й е жива рана

Прелестната брюнетка не можа да приеме спокойно новината, че Иван сключи таен брак с Ирина в странство. Още не се приземила от самолета, Вихра веднага хванала следващия полет за Лондон, за да ближе раните си поне още седмица.

Вихра отпраши пак за Лондон, след като разбра лошата вест

Вихра отпраши пак за Лондон, след като разбра лошата вест

Бившата на шоумена Иван Христов пускаше снимки и се глезотеше във Фейсбук, че си прекарва страхотно и вече е загърбила мъката по любимия си. Което се оказа фарс. Повече от ясно е, че Вихра Петрова така и не е преживяла раздулата си с продуцента на „Къртицата”, на шоуто „Като две капки вода” и редица успешни тв проекти.

Припомняме, че разводът на Иван и Вихра беше шумен, гнусен и скандален.Той дълго време провокираше публичното пространство.

Отчаяната съпруга дори се закле да не позволи на Иван да се вижда с дъщеря им Ава. Иван запази мълчание и завинаги затвори тази скандална страница от живота си. До днес.

Ето така се убива мъка по любимия!

Ето така се убива мъка по любимия!

Ирина Тенчева се пренесе да живее с любимия си в баровската му къща заедно с двете си деца. Тя е заедно с Иван от три години.
Клюките непрекъснато ги разделяха. Но зложелателите им така и не успяха да тържествуват, защото съжителството им завърши с марша на Менделсон в чужбина.

Новото семейство обеща да повтори ритуала и на наша земя за най-близките роднини и приятели.Ирина била навита да дари Иван с наследник, въпреки че е майка вече на две деца.

Бившата отчаяна съпруга преди драмата успя да се разнообрази с концерт на любимия си певец Роби Уилям, както писа Kluiki.bg. Вихра замечта и за телевизионно лондонско студио, което напълно покривало представите й за работа. Водещата е убедена, че то може да се случи, тъй като желанията й се сбъдвали.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар