Скандал: Бирмата тръгва да бие новия на Преслава

Скандал: Бирмата тръгва да бие новия на Преслава
5 (100%) 4 votes

Преслава е обект на огромен скандал, Бирмата вече е бесен!

Голям скандал с прякото участие на Преслава е на път да се развихри. Фолк дивата е обект на ревност от страна на Бирмата, научи Kliuki.bg. Проблемите между нея и Георги Станоев през последните седмици са известни на всички. Двамата не са потвърдили за раздялата си, но не са били засичани заедно от много време и всички слухове сочат към края на тяхната любов.

Бирмата още ревнува Преслава

Бирмата още ревнува Преслава

Въпреки това обаче, Жоро Бирмата се оказа мъж на честта, тъй като дори и в тази ситуация той не желае никой да припарва до Преслава. По последни информации, бизнесменът смята да се разправи лично с новия на певицата. А такъв несъмнено има, но не е Николай Пашев, за когото се говореше, а съвсем друг. Всъщност се говори, че Преси излиза с доста по-млад от нея. Имайки предвид възрастта на певицата (30 години), би било много интересно да научим точните години на любимия й.

По принцип Бирмата също е по-млад с няколко години, но там разликата не е съществена. Сега Георги Станоев си е поставил за цел да намери новия на Преслава и да му покаже чия жена все още е изпълнителката на „Финални думи“. Гневът на Жоро се състои в това, че раздялата му с Преси още не е официална и едва ли не тя му слага рога в момента.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал: Бирмата тръгва да бие новия на Преслава”

  1. елена

    юли 21. 2014

    ай стига, бе! Значи той може да се лигави с разни к-ви по дискотеките, а тя ще го чака да й каже официално, че се разделят!

  2. GSM Аксесоари

    юли 21. 2014

    xaxaxaxaxaxa

Добавете коментар