Гущеров се поти във фитнеса, Мария чете (СНИМКА на теглото им)

Гущеров се поти във фитнеса, Мария чете (СНИМКА на теглото им)
4.7 (93.33%) 6 votes

Гущеров полага нечовешки усилия да покрие цената на това да спи с апетитното миньонче

Гущеров се поти ударно, за да стои добре до Марчето. Тя има „списък с литература” за ваканцията – за да не го излага вече по мероприятия и срещи.

Най-задружната двойка в чалгата (и в светските среди като цяло) се труди дори по време на отпуск, видя kliuki.bg. Докато колежките на миньончето по това време „обират парсата” по летни клубове или го удрят на разгул по курортите, дисциплинираната Мария има план за изпълнение.

За да не срами повече изисканата рода на Гущеров, а и него самия, тя се върна в ученическите си години. Мария може някога да е пренебрегвала прословутия „списък с литература” за лятната ваканция, но сега не може да си позволи този лукс!

След като я изловихме да търкаля едно книжле вече цяла петилетка, певицата захвана ново. „100-те места, които никога няма да посетите” на Даниел Смит не е най-голямото предизвикателство за начетения, но със сигурност разширява кръгозора. Освен, ако Мария не е сметнала, че става въпрос за най-скъпите туристически дестинации, които са по джоба само на избрани…

Гущеров и Мария се тормозят

Кой топи килца тукаааааа?!

Гущеров и Мария се тормозят

Планът за следващата петилетка на Мария

Докато тя се мори да се дообразова, Гущеров има друга задача! За да не си крие „зестрата” в басейна и да позира гордо по семейните им снимки, трябва да бъхти здраво във фитнеса!

Гущеров и Мария се тормозят

Колко струва да спиш с фок-певица /милионер? – Убиствено количество спорт/книги

Няма Сен Тропе, няма ваканция! Като искаш фолк-певица, трябва да си съвършен – синеок, богат и атлетичен!

Да станеш образован и с визия на модел е доста трудно, но Мария и Гущеров не се отказват!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Гущеров се поти във фитнеса, Мария чете (СНИМКА на теглото им)”

 1. Pena

  юли 22. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. Пена

  юли 22. 2014

  Моля Ви, публикувайте повече снимки от вилата!! Повече от ясно е, че Марчето няма нищо да прочете, поради липса на интелект –дори и минимален, а пък госоподина „милионер“ няма да отсабне, защото плюскането е голяма“удоволствие“ и моля, стига сте ни натрапвали тези нрасиви, умни и интелигентни перспективни млади хора

 3. donka

  юли 22. 2014

  hubava vila

Добавете коментар