Емилия и Коко Динев: Вижте с кого си пием ракията! (СНИМКИ)

Емилия и Коко Динев: Вижте с кого си пием ракията! (СНИМКИ)
4.4 (88%) 5 votes

Емилия и Коко Динев избягаха от семейната кръчма, за да нагостят, както подобава, ВИП – гости от Израел

Емилия и Коко Динев изненадаха феновете на певицата с кадри от тяхна семейна вечеря!

Най-одумваната двойка в бранша оцеля въпреки клюките и интригите и все по-често разрешава на чужди очи да надникне в тяхното най-лично пространство. Феновете на изпълнителката могат да видят Емилия и Коко Динев как празнуват лични празници, как се обясняват в любов и….кои са популярните им приятели, забеляза kliuki.bg.

Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар

Ей така, на хапка и пийка…

Двойката напразно чака благословия от свекървата, но май са си достатъчно щастливи и без нея. Докато планират и работят по въпроса за второ дете, не спират да инвестират в кариерата на певицата.

Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар

Май имаме сделка!

Тя може и да се съмнява, че би могла да пробие на запад, но като нищо ще покори Близкия Изток. Първо Ави Бенди се влюби в гласа и, след това направиха цели две песни, а сега дори самата Ищар прояви интерес към нея!

За доказателство на страницата й във Фейсбук се появиха снимки от тяхна семейна вечеря. По всяка вероятност Емилия и Коко Динев са били домакините на Ави Бенди и Ищар.

Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар

Емилия звучи доволна…

Малката компания явно си прекарва добре на салатка и ракийка, макар бизнесменът благоразумно да е завел ВИП-гостите от Израел не в семейната кръчма.

Така както е тръгнало Емилия скоро може да се похвали с нов международен проект, щедро подкрепен от любящия Коко. Ищар по принцип има особен сантимент към България. Има безброй фенове, а децата пеят песните й по конкурси.

Слави отдавна й вади душата да правят дует или поне да изпее парче на „Ку-ку бенд”. Ищар обаче изглежда по-склонна да приеме партньорство с Емилия и Коко Динев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Емилия и Коко Динев: Вижте с кого си пием ракията! (СНИМКИ)”

  1. яяяяяяя

    юли 22. 2014

    завистниците да умрат от яд……….

Добавете коментар