Невероятно: С този супер лесен режим Станислава смъкна корема на Краси Радков!

Невероятно: С този супер лесен режим Станислава смъкна корема на Краси Радков!
5 (100%) 4 votes

Краси Радков вече може да се пъчи с изрядна фигура, което е видно за всички!

Любимецът на Слави Трифонов, а и на половин България – Краси Радков се промени тотално пред очите на зрителите. Преди време Краси Радков беше доста пълничък и с корем, на който можеха да завидят и рекордьорите по пиене на бира.

От известно време обаче прави впечатление, че Краси Радков се е простил със шкембето си, а виновник за това се оказа не друг, а съпругата му Станислава. Тъкмо тя решила, че е крайно време половинката й да се реши и да отслабне, за да не вреди на здравето си. А и да изглежда далеч по-добре.

Краси Радков

Краси Радков имаше огромен корем, но вече е като фиданка

Самата Станислава признава, че да накараш Краси Радков да отслабне, не е толкова невъзможно, колкото ти се струва на пръв поглед. Оказа се, че комикът притежава завидно бърз метаболизъм и режимът, на който го подлага жена му, действа бързо и безотказно.

За да свали корема си и да се втали, Краси Радков не прави нищо друго, освен да спре изцяло сладките храни, хляба и газираните напитки. В момента, в който започнел да се храни здравословно и да набляга на суровите храни като зеленчуци, плодове, сурови ядки, семена и кълнове, той свалял килограми наистина за отрицателно време.

Нещо повече – преди няколко седмици Краси Радков дотолкова се вживял в отслабването си, че отишъл в спортния магазин до дома си и се върнал с колело. За да е уверен, че няма да го домързи, Краси Радков купил велосипед и за Станислава, за да могат заедно да спортуват в близкия парк.

„На велосипедите не се качваме често, защото в повечето случаи не ни остава време. Но Краси така здраво се е захванал с полезното и диетично хранене, че сама се удивлявам от резултата и най-вече от волята му. Всеки може да постигне неговите успехи и да се раздели с корема и тлъстинките, стига само да е постоянен“, категорична е благоверната на Краси Радков – Станислава.

А колегите на актьора от „Шоуто на Слави“ всеки ден го хвалят и му дават стимул да продължи диетата си и занапред.


Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Невероятно: С този супер лесен режим Станислава смъкна корема на Краси Радков!”

 1. Здравословно

  юли 22. 2014

  Браво, Краси!

 2. олег

  юли 22. 2014

  много добре

 3. Име (задължително)

  юли 23. 2014

  няма спортен магазин до дома му

 4. Пепи Джел

  юли 29. 2014

  Има такава млада жена ,трябва да се втали .

 5. Име (задължително)

  юли 29. 2014

  JENA MU E NAISTINA KRASIVA!!!TRIABVA DA SE STARAE DA IA ZADARJI!!!

Добавете коментар