Прелестната Никол предизвика истински бум в Нова телевизия!

Сезонът на отпуските и сушата в медийните среди не се отнася за Нова телевизия. Хитовите предавания в медията може и да излязоха в отпуск, но от няколко дни из коридорите на Нова е по-интересно и от сапунен сериал. А повод за това е новата любовна двойка в медията. Няма да повярвате на ушите си, но това са красивата синоптичка Никол Станкулова и водещият на новините през уикенда Христо Калоферов.

nicole

Невероятният обрат на съдбата хвърли в потрес колегите им, тъй като Никол Станкулова и Христо Калоферов се познават от години, но до момента отношенията им винаги са били чисто приятелски. Двамата дори не излизали заедно, тъй като доскоро хубавата Никол Станкулова имаше сериозна връзка с известен столичен бизнесмен.

Никол и Христо се сближили наскоро, когато повечето от колегите им излезли в отпуска и двамата трябвало да се срещат по-често и да работят заедно по подготовката на новините за идния ден. Тъкмо тогава прехвърчали и първите искри, които бързо се разгорели в буен огън, разкриват колеги на новата двойка, все още ошашавени от новината.

"Връзката между Никол и Христо свари всички напълно неподготвени. Първо всички се облещиха и дори се разсмяха, защото никой не повярва. Трябваше да видим някои неща с очите си, за да се уверим, че не сънуваме", разказват служители от нюзрума на Нова телевизия.

nicole-

В момента Никол Станкулова и синеокият красавец Христо Калоферов са се превърнали в тема номер едно из коридорите на медията, а колегите им с удоволствие обсъждат клюката по време на кафето и "фас паузата".

Добрата новина е, че този път строгата родителка на Никол Станкулова наистина одобрява избора на щерка си, защото отдавна познава и харесва Христо Калоферов. Тя е на мнение, че момчето е сериозно и отговорно, и нямала нищо против Никол да се събере с него. За сериозна връзка обаче е още рано да се говори и само времето ще покаже дали Никол и Христо ще са новата топ двойка у нас.