Бомба в Нова тв: Любовта между Никол и водещия взриви колегите им!

Бомба в Нова тв: Любовта между Никол и водещия взриви колегите им!
4.8 (96.67%) 6 votes

Прелестната Никол предизвика истински бум в Нова телевизия!

Сезонът на отпуските и сушата в медийните среди не се отнася за Нова телевизия. Хитовите предавания в медията може и да излязоха в отпуск, но от няколко дни из коридорите на Нова е по-интересно и от сапунен сериал. А повод за това е новата любовна двойка в медията. Няма да повярвате на ушите си, но това са красивата синоптичка Никол Станкулова и водещият на новините през уикенда Христо Калоферов.

nicole

Невероятният обрат на съдбата хвърли в потрес колегите им, тъй като Никол Станкулова и Христо Калоферов се познават от години, но до момента отношенията им винаги са били чисто приятелски. Двамата дори не излизали заедно, тъй като доскоро хубавата Никол Станкулова имаше сериозна връзка с известен столичен бизнесмен.

Никол и Христо се сближили наскоро, когато повечето от колегите им излезли в отпуска и двамата трябвало да се срещат по-често и да работят заедно по подготовката на новините за идния ден. Тъкмо тогава прехвърчали и първите искри, които бързо се разгорели в буен огън, разкриват колеги на новата двойка, все още ошашавени от новината.

„Връзката между Никол и Христо свари всички напълно неподготвени. Първо всички се облещиха и дори се разсмяха, защото никой не повярва. Трябваше да видим някои неща с очите си, за да се уверим, че не сънуваме“, разказват служители от нюзрума на Нова телевизия.

nicole-

В момента Никол Станкулова и синеокият красавец Христо Калоферов са се превърнали в тема номер едно из коридорите на медията, а колегите им с удоволствие обсъждат клюката по време на кафето и „фас паузата“.

Добрата новина е, че този път строгата родителка на Никол Станкулова наистина одобрява избора на щерка си, защото отдавна познава и харесва Христо Калоферов. Тя е на мнение, че момчето е сериозно и отговорно, и нямала нищо против Никол да се събере с него. За сериозна връзка обаче е още рано да се говори и само времето ще покаже дали Никол и Христо ще са новата топ двойка у нас.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Бомба в Нова тв: Любовта между Никол и водещия взриви колегите им!”

 1. ивайло манолов

  юли 22. 2014

  ТОЛКОВА И Е МАЛКО АКЪЛА НА НИКОЛ ,ЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА КАЛОФЕРОВ

 2. нора

  юли 22. 2014

  горкият христо!

 3. нора

  юли 22. 2014

  това хубавинко моме ще му вземе здравето!

 4. вальо

  юли 22. 2014

  Стига сте писали измислици, и котките знаят, че Ицо е гей.

 5. GSM Аксесоари

  юли 22. 2014

  хахахха

 6. кремена

  окт. 23. 2014

  Така, първо Христо НЕ Е ГЕЙ, второ нали знаете за приказката, щом се харесват младите, нека да се вземат, макар че името на сайта ме съмнява, но това е друга тема. Ако бях на мястото на майката на Никол и аз бих се съгласила да са заедно. Чесно казано малко и завиждам, че е до такъв красавец като Христо.

Добавете коментар