Показа й колко струва! Багата нанесе последния си удар по Златка

Показа й колко струва! Багата нанесе последния си удар по Златка
3.7 (73.33%) 6 votes

Багата показа на Златка Димитрова колко струва в неговите очи!

Благой Иванов – Багата не спира да се гаври с Черната Златка. Въпреки че плеймейтката е бременна от Миро, не е тайна за никого, че тя изпитваше дълбоки чувства към ММА боеца и дори може би още ги изпитва. Багата обаче се позабавлява с Димитрова, след което я остави. Сега пък излезе новината, че спортистът най-после ще се ожени, както писа ПИК, но не за коя да е дама, а за тази, заради която преди 3 години напусна Златка Димитрова.

Багата показа на Златка истината за всичко между тях

Багата показа на Златка истината за всичко между тях

Със сигурност плеймейтката няма как да се чувства добре в тази ситуация, защото винаги е била на нож с Любина – бъдещата съпруга на Багата. Злати дори се заричаше да си върне любимия и че ще го изтръгне от лапите на сегашната му половинка. Най-големият й опит за това стана във „ВИП Брадър 2012“, но тогава Благой Иванов я игнорира тотално, което я унизи жестоко, припомня Kliuki.bg.

Любовта на Багата към годеницата му няма как да не трогне всекиго. Това е жената, която се грижеше за него, когато той беше в кома. През това време Златка нямаше шанс да припари до болницата, което я накара още повече да намрази Любина.

Въпреки сериозната си връзка с Миро, Злати все още е бясна на възлюбената на Благой. Слабото място на плеймейтката е именно бракът, тъй като сегашният и любим упорито не й предлага да се оженят, макар че тя носи бебето му. Точно заради това новината за сватбата на бившия й идва като студен душ за хубавицата. Багата така и не пожела да задълбочи отношенията си с Димитрова и сега вече е ясно, че за него тя е била само забавление.


Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Показа й колко струва! Багата нанесе последния си удар по Златка”

 1. ани

  юли 22. 2014

  ха-ха тая

 2. joli

  юли 22. 2014

  Кой нормален мъж ще иска това чучело за съпруга?! Нека си ражда от кой ще. Съпруга няма как да бъде, въпрос на време е и Миро да я зареже. Курвите всички ги чукат, но никой не се жени за тях. Злати, много си зле……

 3. moro

  юли 23. 2014

  ha-ha-taka i se pada na kuckata-smart

 4. Име (задължително)

  юли 23. 2014

  Poddarjam gornite komentari!!!

Добавете коментар