Багата показа на Златка Димитрова колко струва в неговите очи!

Благой Иванов - Багата не спира да се гаври с Черната Златка. Въпреки че плеймейтката е бременна от Миро, не е тайна за никого, че тя изпитваше дълбоки чувства към ММА боеца и дори може би още ги изпитва. Багата обаче се позабавлява с Димитрова, след което я остави. Сега пък излезе новината, че спортистът най-после ще се ожени, както писа ПИК, но не за коя да е дама, а за тази, заради която преди 3 години напусна Златка Димитрова.

[caption id="attachment_320813" align="alignright" width="300"]Багата показа на Златка истината за всичко между тях Багата показа на Златка истината за всичко между тях[/caption]

Със сигурност плеймейтката няма как да се чувства добре в тази ситуация, защото винаги е била на нож с Любина - бъдещата съпруга на Багата. Злати дори се заричаше да си върне любимия и че ще го изтръгне от лапите на сегашната му половинка. Най-големият й опит за това стана във "ВИП Брадър 2012", но тогава Благой Иванов я игнорира тотално, което я унизи жестоко, припомня Kliuki.bg.

Любовта на Багата към годеницата му няма как да не трогне всекиго. Това е жената, която се грижеше за него, когато той беше в кома. През това време Златка нямаше шанс да припари до болницата, което я накара още повече да намрази Любина.

Въпреки сериозната си връзка с Миро, Злати все още е бясна на възлюбената на Благой. Слабото място на плеймейтката е именно бракът, тъй като сегашният и любим упорито не й предлага да се оженят, макар че тя носи бебето му. Точно заради това новината за сватбата на бившия й идва като студен душ за хубавицата. Багата така и не пожела да задълбочи отношенията си с Димитрова и сега вече е ясно, че за него тя е била само забавление.