Отношенията между Гала и Стефан не вървят на добре, той я постави на колене!

Чаровната и любима водеща Гала има сериозни проблеми в дома си. За щастие, те не са свързани с щерка й Мари, която е в тийнейджърска възраст, но са предизвикани от половинката й Стефан. Всички знаят, че Стефан е доста по-млад от лицето на предаването "На кафе" и този факт вече даде своето отражение.

Познати на Гала разкриха, че от известно време насам водещата е подложена на силен стрес, защото Стефан все по-често се прибира у дома в малките часове на нощта, без да дава ясни обяснения за причините за закъсненията си. Принципно партньорът на Гала се оправдавал със служебни дела и бизнес срещи, но често пъти така лъхал на алкохол, че Гала все повече се съмнявала.

[caption id="attachment_317093" align="alignright" width="300"]Гала Гала усеща, че е на път да изгуби Стефан и това я убива[/caption]

Затова и русокосата водеща предприела драстична стъпка, пренебрегвайки собствените си желания. Гала се подложила на хирургична интервенция като си поставила силиконови импланти, само и само да се хареса повече на Стефан.

"Възрастта винаги си казва думата. Гала и Стефан са заедно, водят се за изрядна и стабилна двойка, но само те си знаят каква е истината. Гала все по-често ходи тъжна и умислена, а клюкари от светските среди вече няколко пъти подхвърлиха слуха, че са виждали Стефан в нощни клубове, в компанията на непознати и твърде млади девойки. Такава информация би разстроила всяка жена. И затова решението на Гала да си коригира бюста, е напълно нормално", коментират познати на чаровната водеща.

Основното терзание на Гала не било дали Стефан кръшка, или не, а напредването на възрастта й. Като всяка интелигентна жена, Гала била отлично наясно, че мъжете винаги ще предпочитат свежи и красиви дами до себе си. И ако в началото на връзката й със Стефан това не я тревожело, с напредването на годините се превърнало в основната й мисъл и страх.

"Ако не престане да се бои и да се опитва да стане такава, каквато смята, че ще му хареса, със семейството им е свършено. Никой мъж не иска жена без собствено мнение и Гала трябва да възвърне самочувствието и увереността си. Да, сега може между тях да има разрив, но и все още има шанс да го преодолеят. Всичко обаче зависи от Гала", коментират запознати.