Драма: Неочакван разрив в семейството на Гала и Стефан!

Драма: Неочакван разрив в семейството на Гала и Стефан!
4 (80%) 4 votes

Отношенията между Гала и Стефан не вървят на добре, той я постави на колене!

Чаровната и любима водеща Гала има сериозни проблеми в дома си. За щастие, те не са свързани с щерка й Мари, която е в тийнейджърска възраст, но са предизвикани от половинката й Стефан. Всички знаят, че Стефан е доста по-млад от лицето на предаването „На кафе“ и този факт вече даде своето отражение.

Познати на Гала разкриха, че от известно време насам водещата е подложена на силен стрес, защото Стефан все по-често се прибира у дома в малките часове на нощта, без да дава ясни обяснения за причините за закъсненията си. Принципно партньорът на Гала се оправдавал със служебни дела и бизнес срещи, но често пъти така лъхал на алкохол, че Гала все повече се съмнявала.

Гала

Гала усеща, че е на път да изгуби Стефан и това я убива

Затова и русокосата водеща предприела драстична стъпка, пренебрегвайки собствените си желания. Гала се подложила на хирургична интервенция като си поставила силиконови импланти, само и само да се хареса повече на Стефан.

„Възрастта винаги си казва думата. Гала и Стефан са заедно, водят се за изрядна и стабилна двойка, но само те си знаят каква е истината. Гала все по-често ходи тъжна и умислена, а клюкари от светските среди вече няколко пъти подхвърлиха слуха, че са виждали Стефан в нощни клубове, в компанията на непознати и твърде млади девойки. Такава информация би разстроила всяка жена. И затова решението на Гала да си коригира бюста, е напълно нормално“, коментират познати на чаровната водеща.

Основното терзание на Гала не било дали Стефан кръшка, или не, а напредването на възрастта й. Като всяка интелигентна жена, Гала била отлично наясно, че мъжете винаги ще предпочитат свежи и красиви дами до себе си. И ако в началото на връзката й със Стефан това не я тревожело, с напредването на годините се превърнало в основната й мисъл и страх.

„Ако не престане да се бои и да се опитва да стане такава, каквато смята, че ще му хареса, със семейството им е свършено. Никой мъж не иска жена без собствено мнение и Гала трябва да възвърне самочувствието и увереността си. Да, сега може между тях да има разрив, но и все още има шанс да го преодолеят. Всичко обаче зависи от Гала“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Драма: Неочакван разрив в семейството на Гала и Стефан!”

 1. Сотир

  юли 23. 2014

  Тази статия явно е писана от нейна приятелка ,но погледнато отстрани Гала не е чак толкова чаровна и любима тя втръсна на хората с граченето си с истериите си и с малоумиетоси, а колкото до това че била интелегентна можем да спорим доста дълго, защото по нищо не личи да е нещо върховно, а поредната простокеса от провинцията развела чичко паричко, а когато той фалира разведе поредния малоумник и това ако е жена с морал и интелегентност здраве му кажете.

 2. Борисова

  юли 23. 2014

  Поддържам коментара на № 1.

 3. Име (задължително)

  юли 23. 2014

  Predavaneto i ne struva!!!Neznam koi go gleda!!!Za ostanaloto napalno sam saglasna s dvata komentara!!!

 4. Приятел

  окт. 29. 2017

  Това предаване е пълна помия и с тази застаряваща водеща, съвсем се загуби.Отчаяните опити на Гала да се прави на интелигентна са супер прозрачни,не знам защо още я държат в телевизията?До колкото до Стефан….пълен смешник. Жалко за аудиторията която го гледа и си губи времето.“На Кафе“- с комшииката от горния етаж ще ми е по- интрресно и по- забавно!

Добавете коментар