Иво Аръков остави след себе си много неизвестни заради пердаха, който яде

Актьорът Иво Аръков беше пребит преди дни. Около нападението на 26-годишният талант се завъртяха много и различни версии. Злостен слух плъзна, че биячите били изпратени от футболната легенда Христо Стоичков.

[caption id="attachment_320836" align="alignright" width="300"]Иво Аръков отнесе як пердзах Иво Аръков отнесе як пердзах[/caption]

Те трябвало да се разправят с непокорника, който още не искал да изпусне щерка му Мика. Други пък подпалиха интригата, че в мелето пръст има майката на Мика. Мариана Стоичкова не била от хората, които лесно се хващат на сълзливи любовни обещания и виждала в кандидат-зетя си златотърсач, който искал да се домогне и до връзките на звездното семейство.

Иво Аръков бил с приятеля си Малкия Митко в деня на търкала. Двамата се запознали наскоро в обща компания и оттогава били неразделни, свидетелстват близки до героя от сериала „Фамилията”. След като си тръгнали от гостуване в столичния квартал „Манастирски ливади” ,Иво Алъков бил нападнат и пребит от двама бандити с метални прътове, припомни Kluiki.bg

Веднага след инцидента той е откаран по спешност в болница, където му е оказана медицинска помощ. Актьорът имал рана на главата, множество синини, охлузвания и натъртвания. Но след като бил прегледан, бившият на Мика Стоичкова пожелал да се прибере у дома.

Първи в болницата го посетила Михаела Стоичкова. Бясна, щерката на Модерния ляв се закани в социалната мрежа, че ще съди медията, тиражирала лъжливия слух, че фамилията й е замесена в побоя над Иво Аръков. Тя обяви също, че твърдо застава зад приятеля си, което подсказа, че тръпката между двамата не е минало.

Веднага след инцидента и Иво постна съобщение на страницата си във Фейсбук, че побоя е истински, но е благодарен на помощта на приятеля си Митко Малкия. Таланта заяви още, че не знае мотивите на извършителите.

Според разследващите полицаи биячите са сплашили Иво, тъй като вещите и парите му са непокътнати. Свидетели твърдят , че преди пердаха Иво се е спречкал в известно столично заведение с младеж, който бил в компанията на няколко момичета.

Криминалисти подозират, че за побоя пръст има приятеля на Иво-Малкия Митко. Той участвал в схеми на различни групировки, включително и на Таки, твърдят близки до момчето. Иво бил задлъжнял на бандюги заради ресторанта си в столичния мол, тъй като неговия съдружник здраво го изпързалял. Финансова помощ му оказвала Мика, но след като се раздели, нещата се спекли.