Емилия разкри жестока истина в ефира на "Планета"

Русокосата фолк дива Емилия сподели за "Звездно", което се излъчва по ТВ "Планета", че семейството й не я подкрепя в кариерата, а напротив - непрестанно я критикува, видя Kliuki.bg. Става въпрос най-вече за сестрата и майката на Еми, които били перфекционистки и каквото и да изпее или направи блондинката, то все не се харесвало напълно на гореспоменатите дами.

[caption id="attachment_320847" align="alignright" width="300"]Емилия разкри сензационна истина, че собственото й семейство я раздира от критики Емилия разкри сензационна истина, че собственото й семейство я раздира от критики[/caption]

Относно Коко Динев, Емилия не сподели дали я подкрепя в кариерата, но е известно, че това е точно така. Дори се говори, че собственикът на Локо (Пловдив) е успял да уреди участието на жена си на "Планета лято 2014", което стартира само след дни. От своя страна изпълнителката на "Нежни устни" е изключително доволна, че все пак бе одобрена за турнето. Единствения си пропуск в това начинание Емилия направи през 2008 година, тъй като тогава роди своя син.

Все пак изказването на Емилия за нейното семейство изненадва доста, тъй като се очакваше, че успяла жена като нея би имала роднини, които само я подкрепят. Явно не точно такива са отношенията в семейството на тази фолк дива, но пък със сигурност малкото й детенце се гордее, че майка му е толкова известна личност  в България.