Венета Райкова се изкефи от радост

Венета Райкова е щастлива, че на Николета Лозанова й показаха вратата и в Нова телевизия

Устатата водеща Венета Райкова сама не пожелала повече да продължи с предаването „Горещо”. Въпреки че договорът с Нова телевизия й е изтекъл, русокоската не е поискала той да бъде подновен, разкри HotArena.net.

[caption id="attachment_320843" align="alignright" width="300"]Венета Райкова отмъсти на Николета Венета Райкова отмъсти на Николета[/caption]

Според мълвата блондинката ще представя свой проект и ще го продуцира в телевизията, в която работи. Тя няма да се дава на конкурентната телевизия, било последното й решение. Ако идеята й се окаже успешна, хубавицата ще изкара изпод тезгяха и други свои телевизионни идеи, които ще реализира за зрителите на медията.

Първият проект на родената в Попово телевизионерка ще стартира най-вероятно от есента, издават от кухнята на гилдията. Венета Райкова била повече от радостна най-вече от новината, че шефовете й нямали никакво намерение да дават ефирно време на Николета Лозанова, научи Kluiki.bg.

Припомняме, че предаването на брачната половинка на футболиста Валери Божинов „Поверително от NL” отиде в нафталина.

Причината за това е финансовия колапс, в който изпадна ТВ7, където то се излъчваше. Както и ниската гледаемост, която имаше накрая предаването на плеймейтката.

Стара вражда тлее между Венета Райкова и Николета, припомнят запознати. Преди време Венета Райкова изтрещя в ефир, че черна магия тегне над професионалната й кариера. Ходжа й разкрил, че колежка от конкурентна медия й прави мръсно, за да падне рейтинга на „Горещо”.

Ясновидецът не каза име, но подозренията на русата водеща попаднаха на Николета. Тъй като воденото от НиЛо предаване загубило интереса на зрителите, същото манекенката пожелала да се случи и с „Горещо”, заподозряла Венета.

Форумци още тогава заподозряха, че това може да се окаже поредния трик на шарлатанин, който покрай знаменитостите си пълни джоба. Но оттогава двете хубавици така и не успяха да заровят томахавките. Съмнението си остана и продължи да витае между двете.