Емилия и Коко Динев се червят като ученички пред Ищар (ВИДЕО)

Емилия и Коко Динев се червят като ученички пред Ищар (ВИДЕО)
5 (100%) 4 votes

Емилия и Коко Динев губят ума и дума в присъствието на истинска световна звезда

Емилия и Коко Динев далеч нямат толкова самочувствие, колкото се предполага. Двойката, въпреки светския си опит, се държи пред по-популярни персони като неопитни ученици.

На вечерята, на която израелецът Ави Бенеди запозна семейството с приятелката си Ищар, се видя, че Емилия и Коко Динев страшно се притесняват пред истински световни звезди.

Българската певица има зад гърба си над десетилетие популярност, а половинката й е направил известни не една фолк-певица покрай заведението си (и любовните си афери). Запознанството с Ищар обаче смути дълбоко Емилия и Коко Динев, видя kliuki.bg.

Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар

Къде да си дянна ръцете?!

Въпреки добронамереността на Ави и семейната му приятелка, домакините така са глътнали бастуна, че се чудят какво да кажат и как да се държат. Палавият „брат” на Емилия публикува видео от вечерята, в което това няма как да се скрие.

Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар

Коко пуши цигара слeд цигара

Вечно гладуващата българка твърди, че всичко е прекрасно щом има какво да се яде, любимият й пък влиза в роля на управител на заведението, а милата Ищар ги чака да се успокоят.

Вечерята обаче е минала повече от успешно, защото нямало да остане единствена. Ще се чуе дали ще има обща песен, но май е останала впечатлена от щедростта на домакините.

Вижте как Емилия и Коко Динев се смущават от високата си гостенка:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Емилия и Коко Динев се червят като ученички пред Ищар (ВИДЕО)”

 1. Ками. Не съм хейтър! Имам мнение!

  юли 23. 2014

  Разбира се, че ще се червят! Та, те не са излизали от долните кръчми. И изобщо до кога ще ни ги вменяват тия евтини хорица, като звезди? Идете да видите прословутото за ведение на този колко е долно и мърляво и каква е клиетелата!

 2. гошко/убавеца

  юли 23. 2014

  как няма да се червят, та Емилия насреща й да бяга , пак няма да стигне Ищар

 3. Име (задължително)

  юли 29. 2014

  PRAVILNI KOMENTARI!!!

 4. Име (задължително)

  авг. 10. 2014

  м да ги еба в шибаните евреи… и тая ищар е като рунтава овца в главата пфф звезди…Емилия е много по-хубава!! Вземете малко да подкрепяте БЪЛГАРИТЕ защото и вие сте такива,а не чуждите хора, ей продажно племе…

Добавете коментар