Бориса Тютюнджиева започна да си показва рогата по-скоро, отколкото се предполагаше!

Моделката Бориса Тютюнджиева показа истинската си същност доста по-рано, отколкото се очакваше. А Андрей Арнаудов е на път да осъзнае каква беля си е взел на главата. Тъй като участничката от изминалия сезон на "Къртицата" му постави изричен и жесток ултиматум. Това разкриха близки до Андрей Арнаудов източници, удивени от безочието на Бориса Тютюнджиева.

Оказа се, че Бориса Тютюнджиева е в пъти по-нагла и от Мара Отварачката, която поне изчака няколко години, преди да започне да разиграва, както си иска Християн Гущеров. Бориса обаче нямаше това търпение.

[caption id="attachment_320870" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева Бориса Тютюнджиева надмина дори Мария по наглост[/caption]

Не стига, че изцоца почти всичките пари на Андрей Арнаудов като го накара да я мъкне по почивки из цяла Европа, но отскоро Бориса все по-често започнала да укорява любимия си за тялото му.

"Бориса постоянно се шегува с Андрей, но това дори не е шега, а иронично подмятане. Всеки път, когато отидат заедно на плаж, тя започва да се оглежда наоколо и да хвали спасителите или мъжете с мускулести тела. След това се обръща към него, потупва го по корема и кръста, и му подмята, че ако свали паласките и направи малко плочки, и него ще започне да го бива. Представяте ли си що за наглост е това?!", възмутени разказват познати на Андрей Арнаудов.

Вместо да постави Бориса Тютюнджиева на мястото й обаче, Андрей се връзвал на акъла й и като същински заслепен от любов мъж, започнал да се поти във фитнеса почти всеки ден.

"Андрей тотално откачи. Той става ежедневно в 6 часа сутринта, за да пие едно кафе и да хукне към фитнеса, където пъшка под тежестите часове наред. Изобщо не иска да види, че Бориса се гаври с него. Дори и приятеля си Иван Христов не чува, а той вече няколко пъти му казва да спре да изпълнява командите на Бориса", разкриват запознати.

В крайна сметка се оказа, че Бориса Тютюнджиева поставила ултиматум на Андрей Арнаудов - или прави така, че да й импонира по външен вид, или скоро щяла да си хареса друг. Това, според "умната" Бориса, било природен закон на привличането.