Взе си беля на главата: Бориса с жесток ултиматум към Андрей!

Взе си беля на главата: Бориса с жесток ултиматум към Андрей!
5 (100%) 6 votes

Бориса Тютюнджиева започна да си показва рогата по-скоро, отколкото се предполагаше!

Моделката Бориса Тютюнджиева показа истинската си същност доста по-рано, отколкото се очакваше. А Андрей Арнаудов е на път да осъзнае каква беля си е взел на главата. Тъй като участничката от изминалия сезон на „Къртицата“ му постави изричен и жесток ултиматум. Това разкриха близки до Андрей Арнаудов източници, удивени от безочието на Бориса Тютюнджиева.

Оказа се, че Бориса Тютюнджиева е в пъти по-нагла и от Мара Отварачката, която поне изчака няколко години, преди да започне да разиграва, както си иска Християн Гущеров. Бориса обаче нямаше това търпение.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева надмина дори Мария по наглост

Не стига, че изцоца почти всичките пари на Андрей Арнаудов като го накара да я мъкне по почивки из цяла Европа, но отскоро Бориса все по-често започнала да укорява любимия си за тялото му.

„Бориса постоянно се шегува с Андрей, но това дори не е шега, а иронично подмятане. Всеки път, когато отидат заедно на плаж, тя започва да се оглежда наоколо и да хвали спасителите или мъжете с мускулести тела. След това се обръща към него, потупва го по корема и кръста, и му подмята, че ако свали паласките и направи малко плочки, и него ще започне да го бива. Представяте ли си що за наглост е това?!“, възмутени разказват познати на Андрей Арнаудов.

Вместо да постави Бориса Тютюнджиева на мястото й обаче, Андрей се връзвал на акъла й и като същински заслепен от любов мъж, започнал да се поти във фитнеса почти всеки ден.

„Андрей тотално откачи. Той става ежедневно в 6 часа сутринта, за да пие едно кафе и да хукне към фитнеса, където пъшка под тежестите часове наред. Изобщо не иска да види, че Бориса се гаври с него. Дори и приятеля си Иван Христов не чува, а той вече няколко пъти му казва да спре да изпълнява командите на Бориса“, разкриват запознати.

В крайна сметка се оказа, че Бориса Тютюнджиева поставила ултиматум на Андрей Арнаудов – или прави така, че да й импонира по външен вид, или скоро щяла да си хареса друг. Това, според „умната“ Бориса, било природен закон на привличането.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Взе си беля на главата: Бориса с жесток ултиматум към Андрей!”

 1. Име (задължително)

  юли 23. 2014

  Егати новината и какво ме интересува Арнаудов дали е дебел като слон или не.

 2. al

  юли 23. 2014

  и Бориса и Мара отварачката не ги интересува дебелината на мъжете им интересува ги дебелината на банковите им сметки дали се потят във фитнеса все им е тая ако обаче нещо се случи с паричките им и двете моми ще запеят и дим да ни няма не е луд които яде зелника луд е който му го дава

 3. Име (задължително)

  юли 23. 2014

  Mnogo to4en i veren komentar!!!

 4. уляна

  юли 23. 2014

  АНДРЕЙ Е ДРЕБОСЪК, ТА ДАЛИ ЩЕ Е С КОРЕМЧЕ ИЛИ НЕ, НЯМА КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЗНАЧЕНИЕ-ВАЖНО Е ДА ИМА ПО-ДЕБЕЛ ПОРТФЕЙЛ

Добавете коментар