Позор: Ники Михайлов излъга най-безсрамно! Всичко се разкри

Позор: Ники Михайлов излъга най-безсрамно! Всичко се разкри
3.8 (76%) 5 votes

Ники Михайлов измами всички, дори Алисия! Резилът му е огромен!

Доскорошният тежкар Ники Михайлов се превърна в посмешище, след като голямата му измама бе разкрита, а резилът му лъсна на показ. Оказа се, че Ники Михайлов е лъгал най-нагло дори Алисия, а да не говорим за почитателките си, които се опитва да зарибява с какви ли не глупости във Фейсбук.

Спомняте ли си бебешко синьото Порше, с което Ники Михайлов се похвали в профила си в социалната мрежа само преди седмица-две?! Разбира се, че го помните, тъй като и самата Алисия неведнъж се изфука с него, ала – „вижте каква кола ми купи гаджето!“.

Ники Михайлов

Ники Михайлов опитва да бъде тежкар, но просто стана за резил

Купи, ама друг път! Оказа се, че Ники Михайлов не си е и помислял за ново Порше. Това е старото, но пребоядисано, пише Хотарена.нет.

Скандалът избухна, когато самият Ники Михайлов забрави за лъжата си във Фейсбук и се ожали как градушката, паднала над столицата, помляла Поршето му и се наложило да го пребоядисва. Срам голям! Но като лъжеш, поне трябва да си правиш труда да помниш лъжите си, нали?!

Така че, дами, не се точете и не съжалявайте, че Ники Михайлов не е ваше гадже – той и без това не е толкова щедър, че да ви купи Порше, при това в цвета на лака ви за нокти. Смях голям!

Ето я новата-стара кола на Ники Михайлов

Ето я новата-стара кола на Ники Михайлов

Самата Алисия разбрала за лъжата на Ники Михайлов след няколко дни и побесняла. Двамата не се били виждали от седмица и горката решила, че синьото Порше от снимката е подаръкът на Ники Михайлов за нея. Илюзии, илюзии…

Така че, за недоразбралите уточняваме отново – въпросното синьо Порше на Ники Михайлов е старото му Порше Панамера. Скъпоценното му возило обаче бе поочукано от страшната градушка и Ники Михайлов просто му тегли една боя – нищо повече. Работата е малко, резилът обаче е голям!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Позор: Ники Михайлов излъга най-безсрамно! Всичко се разкри”

  1. Име (задължително)

    юли 23. 2014

    Palen sme6nik e toia!!!

Добавете коментар