Преслава е съчетание на лютия темперамент на македонско девойче и огнена сицилианка

Поп фолк певицата Преслава не умее да си сдържа нервите. И емоциите. Явно това качество липсва и в характера на гаджето й Георги Станоев-Малката Бирма. Преслава и любовникът й са като огън и жупел, кибритлии са и са страшно ревниви.

[caption id="attachment_320894" align="alignright" width="300"]Преслава непрекъснато провокира Жоро Бирмата Преслава непрекъснато провокира Жоро Бирмата[/caption]

Пък и обичат да си правят напук, така ги описват близки до звездната двойка. Пернишкият милионер Георги Станоев подари пръстен на Преслава, като клюката донесе, че скоро Преси ще е законна съпруга на богаташа. Малката Бирма освен с избухливия си нрав е познат и с това, че лесно не пуска онова, което смята за свое, припомни HotArena.net.

Преслава пък не иска да бъде третирана като примирена хубавица, която чака „принца” да се прибере от поредния запой, за да го успокоява и прегръща. Лютият нрав на добричлийката е известен на богатия й мъж. Това е причината връзката между двамата да е смесица между кървав екшън и италиански брак. Грозният скандал, завършил с раздрана вежда и шамари бил провокиран от актуалната пайнерка, разбра Kluiki.bg.

Малката Бирма е известен с болезнената си ревност и не успял да се сдържи да гледа как Преслава флиртува пред очите му с няколко мъже в пловдивски нощен клуб. След яростна словесна престрелка, Преслава забива чаша във веждата на Жоро Бирмата, а той й отвръща с як шамар, разказват очевидци.

Бутилката, която хубавицата изплаща по него не го уцелва, а двамата са разтървани от гардовете. Сцената се разиграва пред очите на сащисаната майка на Жоро Бирмата-Лидия, която плаче от ужас и безсилие. Сагата има и продължение, обясняват свидетели.

кървавата драма Преслава флиртувала опасно с натегачи и богаташи в нощно заведение в Бургас, отново под носа на Бирмата. Припомняме, че двамата се разделиха със скандал заради ревност и и богаташът изгони Преси от дома си. После, за да й натрие носа се впусна в краткотрайни авантюри със знойни хубавици по морските клубове, а Преслава демонстративно се глези пред обектива в басейн край Асеновград с млад здравеняк.

Бирмата откачи, не издържа и отпраши да си я върне. После пусна копои по петите й, за да я следи. Преди време той отново впрегна бодигардовете си за опази Преси от нахални мъжаги. „Преслава и Жоро Бирмата пак ще са заедно. Те не могат един без друг, но при техния темперамент дрязгите им са нещо напълно нормално”, прогнозират кибици.