Краят на Венета Райкова в Нова ТВ не значи край на "Горещо"

След шокиращата новина, която Венета Райкова поднесе на своите фенове във Facebook вчера, сега се оказва, че животът на "Горещо" не е изтекъл, а само пътишата на предаването и Венета се разделят. Продуцентите от "Телеман" готвят сензационна нова водеща, която малцина са очаквали.

Става въпрос за добре познатата ни Николета Лозанова, дочу Kliuki.bg. В момента се обсъждат няколко варианта за ново лице на "Горещо", а Ни Ло е първа в списъка, гласят слуховете. Самата Николета все още се води водеща на "Поверително", но след проблемите в ТВ7 вече се оглежда за ново поприще в медийната среда.

[caption id="attachment_320902" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова е фаворитката за нова водеща на "Горещо" Николета Лозанова е фаворитката за нова водеща на "Горещо"[/caption]

Ако Николета Лозанова окончателно бъде избрана за водеща на "Горещо", то шокът за мнозина би бил огромен, защото именно Ники конкурираше месеци наред Венета Райкова с "Поверително от NL". Двете предавания бяха сравнявани непрестанно.

Що се отнася до желанието на Ники, тя вече е готова на сто процента да се прехвърли в Нова телевизия. Дори реши отново да стане блондинка, както писа Goreshto.net, което се възприе от аудиторията като явен намек към "Телеман", че иска да бъде новата Венета Райкова.

Важно е да се уточни обаче, че Николета няма да вземе мястото на съпругата на Тишо, а просто ще я наследи, тъй като Венета сама реши да напусне "Горещо", започвайки самостоятелна продуцентска кариера.