Сълзите не спират: Ива Екимова и Дара плачат всяка нощ за Дими…

Сълзите не спират: Ива Екимова и Дара плачат всяка нощ за Дими…
4.8 (95%) 4 votes

Болката на Ива Екимова никога няма да бъде заличена…

Годините текат, но мъката в семейството на Ива Екимова продължава. Въпреки че е сериозно обвързана с Петрозар Филипов и живее с него, красивата водеща на „Жените говорят“ все още е влюбена в своя мъртъв съпруг – Димитър Екимов. Болката не я е отминала, но най-тежкото е, че щерка й Дара също страда за своя татко. Двете по цяла нощ разглеждали стари снимки с Дими, научи Kliuki.bg. Това ги разплаквало винаги, защото няма нищо по-прекрасно от семейните спомени.

Ива Екимова и Дара още плачат за Дими от "Сленг"

Ива Екимова и Дара още плачат за Дими от „Сленг“

„Дими беше всичко за Ива. Тя обаче е много духовен човек, който вярва в невидимото. Затова в момента Ива знае, че любовта на живота й е с нея духом и й помага да отглежда детето им.“ – разказва една от познатите на Ива Екимова.

Известният като Дими от „Сленг“ намери своя фатален край през юни 2008 година, когато катастрофира жестоко с мотор. Смъртта на музиканта остави малката Дара без татко още на 6-годишна възраст. Днес обаче, когато вече е на 12 г., момиченцето мечтае да стане като баща си. Дара ходила на музикални уроци и имала певчески данни. Живият спомен за татко й започва все повече да избледнява, но пък именно затова Ива Екимова й освежава паметта всяка нощ със снимки на Димитър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сълзите не спират: Ива Екимова и Дара плачат всяка нощ за Дими…”

  1. Emille Boev

    юли 24. 2014

    ИВА ПЛАЧЕ В ДУЕТ С ПЕТРОЗАР ВЕРОЯТНО…..

  2. Име (задължително)

    юли 29. 2014

    sAGLASNA SAM S KOMENTARA!!!

Добавете коментар