Съпругата на Благой Георгиев си отмъсти за годините болка!

Всяко зло си има своето възмездие. Това научи на собствен гръб и футболистът Благой Георгиев, който е съсипан от жестокото отмъщение на съпругата си Христина Витанова. Това разкриха авери на Благой Георгиев, видели с очите си възмездието на унижената жена.

Години наред Благой Георгиев изневеряваше на жена си и то публично. Още докато Христина беше бременна, Благой Георгиев оповести за любовта си с певицата Лияна. След като скъса с нея, футболистът започна поредица от краткотрайни афери със знайни и незнайни хубавици, а Христина мълчаливо преглъщаше сълзите си.

[caption id="attachment_320970" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев Благой Георгиев е смазан от новината за Христина и Младен[/caption]

Чашата и на нейното търпение обаче преля, когато миналия месец гръмна новината за кръшкането на Благой Георгиев с бившата вече годеница на богаташа Христо Сираков - дългобедрата Биляна Евгениева. Благой и Биляна бяха засечени от папараци как се натискат насред столичен булевард, което бе страшен удар за Христина. След Биляна Благой Георгиев не спря, а забърса руската манекенка Оля Абрамович.

"Е, това вече дойде в повече на Христина. Тя каза "край" и продължи нататък. При това не е сама, а до себе си има готин и богат мъж", сензационно съобщиха близки до семейството на Благой Георгиев.

Оказа се, че новият любим на Христина е не друг, а скандалният Младен Самуилов, който преди две години беше обвинен в убийството на полицая Цветан Младенов, който бе пребит в дискотека до Народното събрание.

[caption id="attachment_320971" align="aligncenter" width="300"]Христина и Младен вече са заедно Христина и Младен вече са заедно[/caption]

Тогава Младен Самуилов категорично отрече обвиненията, но и как да бъде иначе, когато баща му е не кой да е, а спонсорът на МВР и бивш шеф на Мултигруп Георги Самуилов.

Тъкмо с Младен Самуилов се хвана вярната доскоро съпруга на Благой Георгиев - Христина Витанова, а връзката помежду им изглежда особено страстна. Преди няколко дни двамата бяха засечени в столичния пиано бар "Хасиенда", където се прегръщаха и натискаха през цялото време, пише Хотарена.нет.

Новината за връзката между жена му и Самуилов буквално взривила Благой Георгиев, който правил опити да се върне у дома. Това обаче очевидно няма да стане и Благо ще си понесе последствията за всички мъки, които е причинил на благоверната си.