Диджей Дамян има една голяма любов в своя живот и това е красива фолк певица!

Стана ясна любовта на живота за диджей Дамян. Това е фолк дивата Ваня. Двамата живеят заедно от около 5 години, но известният диджей не обича да споделя личния си живот. Проучване на Kliuki.bg обаче показа, че именно Ваня е голямата любов за Дамян. Самият той го е споделил пред най-близките си хора и е на мнение, че подобни чувства не е изпитвал към никоя жена досега.

[caption id="attachment_320977" align="alignright" width="300"]Диджей Дамян винаги е мечтал за жена като Ваня Диджей Дамян винаги е мечтал за жена като Ваня[/caption]

Разбира се, Светла Такева няма как да е доволна от подобно разкритие. Журналистката от телевизия "Черно море" бе омъжена за диджей Дамян и двамата имат две деца. След развода обаче те не останаха приятели, а напротив. Всъщност твърди се, че именно Светла е виновна за проваления брак, тъй като е имала доста разкрепостено поведение за омъжена дама.

Ваня обаче се оказа точно жената за диджей Дамян. Тя му давала всичко, от което се нуждае. Двамата имали еднакви виждания за живота, а и за музиката. Както е известно, Ваня нашумя доста през последната година с изявите си в "Ара мюзик", а и в списание MAXIM наскоро.

Насладете се на една от общите песни на влюбената двойка!