Илиана Раева и Наско Сираков заминаха на дълга почивка на морето!

Едно от най-обичаните и уважавани семейства у нас - това на Илиана Раева и Наско Сираков, замина на заслужена почивка на морето. А, както самата Илиана Раева сподели в профила си във Фейсбук, ваканцията им се очертава доста дълга.

Златното ни момиче постна няколко снимки на стената си, които буквално взривиха мрежата от коментари и лайкове. Защото на тях Илиана Раева е по бански и изглежда просто зашеметяващо. За 50-годишната си възраст съпругата на Наско Сираков изглежда като девойка, на чиято фигура със сигурност могат да завидят дори много от ученичките.

[caption id="attachment_320983" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева и Наско Сираков - перфектното семейство[/caption]

Защото докато днешните момичета се тъпчат с баници и пици, Илиана Раева знае отлично как да се погрижи за фигурата си. Всеки може да види стегнатото й тяло, както и перфектно оформения корем. Заслугата за които обаче, не е единствено на добрия ген и отличен метаболизъм, а на постоянни усилия от страна на Илиана Раева.

Илиана Раева неведнъж е признавала, че за нея спортът е едно от най-значимите неща на света, защото това е науката за грижа и любов към тялото, а оттам и гаранция за здравето. Любимата на Наско Сираков признава, че не обича да спазва точно определени диети и понякога си позволява да си угоди с някои по-калорични и принципно "забранени" храни.

[caption id="attachment_320984" align="aligncenter" width="300"]Илиана Раева има наистина страхотно тяло Илиана Раева има наистина страхотно тяло[/caption] [caption id="attachment_320985" align="aligncenter" width="300"]Дай Боже всеки му такава фигура, но за това се искат усилия Дай Боже всеки му такава фигура, но за това се искат усилия[/caption]

За сметка на това обаче няма и ден, без тя да спортува - било то с упражнения вкъщи, бягане в парка или тренировки във фитнес залата.

[caption id="attachment_320986" align="aligncenter" width="300"]Страшна мацка! Страшна мацка![/caption]

"Наско Сираков е щастливец с такава жена - не само обаятелна и чаровна, но и страшно умна и талантлива. Щерките им Славея и Виолета са се метнали на нея и трябва да бъдат горди от това", коментират потребители в мрежата, а познати и приятели на Илиана Раева не крият благородната си завист към визията, с която малко дами могат да се похвалят. Браво!