Невероятно: Тези снимки на Илиана Раева взривиха мрежата!

Невероятно: Тези снимки на Илиана Раева взривиха мрежата!
4.2 (84%) 5 votes

Илиана Раева и Наско Сираков заминаха на дълга почивка на морето!

Едно от най-обичаните и уважавани семейства у нас – това на Илиана Раева и Наско Сираков, замина на заслужена почивка на морето. А, както самата Илиана Раева сподели в профила си във Фейсбук, ваканцията им се очертава доста дълга.

Златното ни момиче постна няколко снимки на стената си, които буквално взривиха мрежата от коментари и лайкове. Защото на тях Илиана Раева е по бански и изглежда просто зашеметяващо. За 50-годишната си възраст съпругата на Наско Сираков изглежда като девойка, на чиято фигура със сигурност могат да завидят дори много от ученичките.

Илиана Раева

Илиана Раева и Наско Сираков – перфектното семейство

Защото докато днешните момичета се тъпчат с баници и пици, Илиана Раева знае отлично как да се погрижи за фигурата си. Всеки може да види стегнатото й тяло, както и перфектно оформения корем. Заслугата за които обаче, не е единствено на добрия ген и отличен метаболизъм, а на постоянни усилия от страна на Илиана Раева.

Илиана Раева неведнъж е признавала, че за нея спортът е едно от най-значимите неща на света, защото това е науката за грижа и любов към тялото, а оттам и гаранция за здравето. Любимата на Наско Сираков признава, че не обича да спазва точно определени диети и понякога си позволява да си угоди с някои по-калорични и принципно „забранени“ храни.

Илиана Раева има наистина страхотно тяло

Илиана Раева има наистина страхотно тяло

Дай Боже всеки му такава фигура, но за това се искат усилия

Дай Боже всеки му такава фигура, но за това се искат усилия

За сметка на това обаче няма и ден, без тя да спортува – било то с упражнения вкъщи, бягане в парка или тренировки във фитнес залата.

Страшна мацка!

Страшна мацка!

„Наско Сираков е щастливец с такава жена – не само обаятелна и чаровна, но и страшно умна и талантлива. Щерките им Славея и Виолета са се метнали на нея и трябва да бъдат горди от това“, коментират потребители в мрежата, а познати и приятели на Илиана Раева не крият благородната си завист към визията, с която малко дами могат да се похвалят. Браво!


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Невероятно: Тези снимки на Илиана Раева взривиха мрежата!”

 1. Neli Atatanasova

  юли 24. 2014

  Вие луди ли сте, толкова е увиснала и фотошопът не може да й скрие сланините. Трие всеки коментар, който й казва да не се излага. Повръща ми се от тези тленни останки . пфууу

 2. ех Нели

  юли 25. 2014

  Ще поживееш, ще видиш – на 50 не е като на 20.

 3. Име (задължително)

  юли 29. 2014

  bE6E SIMPATI4NO MOMI4E!!!sEGA E NAPULNO OBEZOBRAZENA!!!

Добавете коментар