Поп фолк певицата Кали остава на улицата

Жестока драма тресе бъдещето на поп фолк дивата Кали. Певицата, която е едно от имената на лятното турне на „Пайнер” не може да се пребори с несгодите на съдбата си. Чаровната брюнетка е „осъдена” да живее сама, защото и третият й брак е на път да се провали.

Последният й мъж Влади се колебаел дали да натири Кали от жилището си, заради ултиматум от родителката си. Майката на Влади поставила условие на сина си. Властната жена заявила на Влади, че е направила апартамента за негово удобство, а не в него да се настани жена с чужди деца.

[caption id="attachment_320996" align="alignright" width="300"]Кали е потресена от решението на мъжа си Кали е потресена от решението на мъжа си[/caption]

Свекървата бълвала огън и жупел, че синчето й живее с доста по-възрастна жена, а отгоре на всичко има и деца от предишни връзки.

На старата хич не й дремело, че снаха й била висшистка и сама си изкарвала парите. Припомняме, че Кали е една от малкото изпълнителки на лекия музикален жанр, която се дипломира успешно. Изпълнителката на „Неприлично предложение” завърши бакалавърска степен в Софийския университет, специалност „Философия” и защити магистратура по психология, припомни Kluiki.bg.

Тя се дипломира малко след като роди син на Влади-Александър. Много скоро след това упоритата изпълнителка тръгна по участия. Тя е сред избраните имена, които ще прави лятна обиколка с музикална компания „Пайнер” в петте града на страната.

Галина Иванова, както е по паспорт името на чалга дивата има и тапия за преподавател по джаз пеене от австрийската столица. Певицата има две провалени връзки и деца от тях. 14-годишният й син Георги и Марк, който е от Антон Краус, наследника на бившия транспортен министър Вилхелм Краус. Според мълвата богаташът я зарязал заради изневери, но се оказа, че Антон Краус първи й сложил рога.

В най-новата си, трета поред тръпка Владимир, Кали виждаше мъжа, с който да остарее и да преживее самотата, но явно нещата са на път да се провалят. И по-младият й приятел се оказа с „дефект”. Той е мамино синче, готов да изпълни всичко, което майка му заповяда, обсъждат го негови приятели. Затова той по-скоро ще натири жена си от апартамента с трите й деца, последното, което е неговото, отколкото да се противопостави на родителката си.