Краси Радков намери начин да отмъсти на съпругата си за липсата на деца!

Жестоко отмъщение на Краси Радков изкара извън кожата жена му Станислава. Актьорът реши да измени на 10-годишната си любов и кръшна със своя русокоса колежка, съобщава агенция ПИК. Двамата дори са били снимани от папараци, което е стигнало и до очите на съпругата му. В този миг тя почти изгубила равновесие от гняв, тъй като мъжът й, който се счита за доста непривлекателен от нея, я направи за смях пред цяла България, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_321005" align="alignright" width="300"]Краси Радков с новата си Краси Радков с новата си[/caption]

Краси Радков е влюбен в Станислава и това е извън съмнение, но действията му в момента със сигурност са в знак на отмъщение. Актьорът от известно време е силно наранен от жена си, понеже тя му отказва най-свещеното нещо, а именно да му роди дете. Тогава започнаха проблемите между двамата. Дори се заговори за развод, защото Краси много иска наследник и се чувства обиден от отказа на Станислава.

В крайна сметка обаче малцина очакваха Краси Радков да се осмели да погледне към друга още по време на брака си. Съпругата му е много красива и винаги се е считало, че ако някой кръшне, това ще е точно тя. Сметките обаче излязоха криви, защото актьорът от "Шоуто на Слави" явно е решен на всичко да си има свое бебе, независимо коя жена ще му го роди.