Скандал: Новата на Краси Радков вбеси Станислава

Скандал: Новата на Краси Радков вбеси Станислава
4.8 (96%) 5 votes

Краси Радков намери начин да отмъсти на съпругата си за липсата на деца!

Жестоко отмъщение на Краси Радков изкара извън кожата жена му Станислава. Актьорът реши да измени на 10-годишната си любов и кръшна със своя русокоса колежка, съобщава агенция ПИК. Двамата дори са били снимани от папараци, което е стигнало и до очите на съпругата му. В този миг тя почти изгубила равновесие от гняв, тъй като мъжът й, който се счита за доста непривлекателен от нея, я направи за смях пред цяла България, разбра Kliuki.bg.

Краси Радков с новата си

Краси Радков с новата си

Краси Радков е влюбен в Станислава и това е извън съмнение, но действията му в момента със сигурност са в знак на отмъщение. Актьорът от известно време е силно наранен от жена си, понеже тя му отказва най-свещеното нещо, а именно да му роди дете. Тогава започнаха проблемите между двамата. Дори се заговори за развод, защото Краси много иска наследник и се чувства обиден от отказа на Станислава.

В крайна сметка обаче малцина очакваха Краси Радков да се осмели да погледне към друга още по време на брака си. Съпругата му е много красива и винаги се е считало, че ако някой кръшне, това ще е точно тя. Сметките обаче излязоха криви, защото актьорът от „Шоуто на Слави“ явно е решен на всичко да си има свое бебе, независимо коя жена ще му го роди.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Скандал: Новата на Краси Радков вбеси Станислава”

  1. Име (задължително)

    юли 25. 2014

    Е да бе „съпругата му е много красива“, за едни красива за други – не.

  2. Selin Ra

    юли 28. 2014

    Браво, Краси! Крайно време беше! Станислава е красива, ама друг път…

Добавете коментар