Страшен скандал в „Шоуто на Слави“: Лъсна голяма измама!

Страшен скандал в „Шоуто на Слави“: Лъсна голяма измама!
5 (100%) 3 votes

Истински бунт назрява след скандала в „Шоуто на Слави“!

Грандиозен скандал избухна в „Шоуто на Слави“ днес, след снощния финал на конкурса „Пеещи семейства“. Оказа се, че финалистите са готови да излязат на бунт, тъй като победата на семейство Пищолски от Благоевград е била напълно нагласена, разкриха източници, пише агенция Пик.

Голямата награда за победителите от конкурса в „Шоуто на Слави“ е един незабравим ден в парижкия „Дисниленд“. А снощи стана ясно, че натам ще се отправят госпожа Пищолска и двамата й синове.

Шоуто на Слави

Набедиха Слави за нагласената победа в Шоуто на Слави

Недоволството на участниците е породено от това, че госпожа Пищолска е певица в ансамбъл „Пирин“ и е стара познайница на самия Слави Трифонов. Още първия ден, когато тя и синовете й се явиха в „Шоуто на Слави“ стана ясно, че двамата с Дългия се познават добре от начина, по който се поздравиха и се зарадваха един на друг.

„То си беше ясно, че Слави Трифонов има лични симпатии към семейство Пищолски и разбира се, те грабнаха наградата. Да, тримата пяха хубаво, но за разлика от останалите участници, всеки път пееха само народни песни, докато всички други наблегнаха на жанровото разнообразие. А нали уж това беше целта на занятието – да покажат, че умеят да пеят добре всякакъв вид музика?! Победата им е нагласена и си е чиста измама“, нададоха вик останалите финалисти.

Победителите в конкурса - семейство Пищолски

Победителите в конкурса – семейство Пищолски

От „Шоуто на Слави“ обаче категорично отрекоха наличието на каквито и да било връзки или нагласени победи. Служители от екипа на Слави Трифонов заявиха, че шоумена познава госпожа Пищолска, но само бегло и двамата никога не са имали нещо общо.

„Това семейство пя наистина чудесно. Те бяха единствените, които не получиха забележка за изпълнението си нито веднъж, а всеки път шашкаха журито с перфектни изпълнения. Победата им е напълно заслужена, а това, че някой се опитва да изфабрикува поредния скандал, това вече е познато – в България всеки път става така, нали вечно трябва да опетним някого“, коментират хората от „Шоуто на Слави“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Страшен скандал в „Шоуто на Слави“: Лъсна голяма измама!”

  1. Росица Иванова

    юли 25. 2014

    Е то оставаше Слави хем да дава парите,хем да е на някого към когото няма симпатии.Ха,ха,не ставайте смешни!

  2. Liza Haim

    авг. 01. 2014

    Шоуменът патриот да спре да разделя нацията,няма той силата да променя политическото състояние в държавата,въпреки,че страшно го желае.

Добавете коментар