Алисия пееше в пловдивски нощен клуб, когато получи страшното съобщение!

Певицата Алисия е тотално разбита и извън себе си от отчаяние след снощното съобщение, което получи докато пееше в популярен пловдивски клуб. Случката се разигра в малките часове, когато Алисия отдъхваше на едно от Вип сепаретата. В един момент тя погледна телефона си и остана като застреляна - шокът бе изписан на лицето й, разказаха присъстващи в заведението източници.

[caption id="attachment_321125" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия е тотално съсипана от съобщението, което получи[/caption]

Оказа се, че причина за ужаса на Алисия е самият й благоверен Ники Михайлов, който по същото това време се забавлявал - и то далеч не невинно, с колежката на Алисия - Галена. А "приятелски" настроени познати на Алисия решили, че са длъжни да направят "добрината" и да й го съобщят.

Вместо да отиде при любимата си в Пловдив, Ники Михайлов заявил на Алисия, че има спешни дела в столицата. Като под "спешни" разбирайте вечеря с Галена. Да - Ники Михайлов и Галена вечеряли само двамата в елитен столичен ресторант, като през цялото време не спрели да се гледат влюбено.

[caption id="attachment_321121" align="aligncenter" width="300"]Галена и Ники Михайлов бяха заедно цяла нощ Галена и Ники Михайлов бяха заедно цяла нощ[/caption]

След вечерята, вместо да се разотидат по домовете си, Ники Михайлов и Галена отпрашили към дискотеката на колегата си Константин, където по това време пеел Азис. Тримата пирували като невидели, а Ники Михайлов през цялото време се увъртал около Галена и не спирал да танцува с нея, за ужас на Алисия.

[caption id="attachment_321122" align="aligncenter" width="300"]Ники Михайлов съсипа Алисия Ники Михайлов съсипа Алисия[/caption]

"Всички в дискотеката ги гледаха като извънземни. Защото уж Ники Михайлов е много влюбен в Алисия, а Галена не спира да превъзнася Галин, а какво стана - още малко и щяха да се награбят на сепарето. Тая работа не е чиста и това е", коментират свидетели на скандалната случка.

Всички тези неща били написани в доста дълго и обстойно съобщение на Алисия, чиято реакция при вида на въпросния смс е напълно оправдана и разбираема. Още след края на участието си, Алисия моментално се шмугнала в автомобила си и отпрашила за София, без дори да обърне внимание на почитателите си.

Какво е последвало оттогава насам, не се знае. Но е сигурно, че бурята тепърва предстои, а гръмотевиците ще бъдат чудовищни.