Ники Михайлов я довърши: Това шокиращо съобщение получи Алисия снощи!

Ники Михайлов я довърши: Това шокиращо съобщение получи Алисия снощи!
4.5 (90%) 6 votes

Алисия пееше в пловдивски нощен клуб, когато получи страшното съобщение!

Певицата Алисия е тотално разбита и извън себе си от отчаяние след снощното съобщение, което получи докато пееше в популярен пловдивски клуб. Случката се разигра в малките часове, когато Алисия отдъхваше на едно от Вип сепаретата. В един момент тя погледна телефона си и остана като застреляна – шокът бе изписан на лицето й, разказаха присъстващи в заведението източници.

Алисия

Алисия е тотално съсипана от съобщението, което получи

Оказа се, че причина за ужаса на Алисия е самият й благоверен Ники Михайлов, който по същото това време се забавлявал – и то далеч не невинно, с колежката на Алисия – Галена. А „приятелски“ настроени познати на Алисия решили, че са длъжни да направят „добрината“ и да й го съобщят.

Вместо да отиде при любимата си в Пловдив, Ники Михайлов заявил на Алисия, че има спешни дела в столицата. Като под „спешни“ разбирайте вечеря с Галена. Да – Ники Михайлов и Галена вечеряли само двамата в елитен столичен ресторант, като през цялото време не спрели да се гледат влюбено.

Галена и Ники Михайлов бяха заедно цяла нощ

Галена и Ники Михайлов бяха заедно цяла нощ

След вечерята, вместо да се разотидат по домовете си, Ники Михайлов и Галена отпрашили към дискотеката на колегата си Константин, където по това време пеел Азис. Тримата пирували като невидели, а Ники Михайлов през цялото време се увъртал около Галена и не спирал да танцува с нея, за ужас на Алисия.

Ники Михайлов съсипа Алисия

Ники Михайлов съсипа Алисия

„Всички в дискотеката ги гледаха като извънземни. Защото уж Ники Михайлов е много влюбен в Алисия, а Галена не спира да превъзнася Галин, а какво стана – още малко и щяха да се награбят на сепарето. Тая работа не е чиста и това е“, коментират свидетели на скандалната случка.

Всички тези неща били написани в доста дълго и обстойно съобщение на Алисия, чиято реакция при вида на въпросния смс е напълно оправдана и разбираема. Още след края на участието си, Алисия моментално се шмугнала в автомобила си и отпрашила за София, без дори да обърне внимание на почитателите си.

Какво е последвало оттогава насам, не се знае. Но е сигурно, че бурята тепърва предстои, а гръмотевиците ще бъдат чудовищни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ники Михайлов я довърши: Това шокиращо съобщение получи Алисия снощи!”

  1. аз

    юли 27. 2014

    ама, че балкански нрави! какво толкова, че приятели си танцуват

Добавете коментар