Пълна безотговорност: Гущеров в тежък разрив с Мария заради Марая!

Пълна безотговорност: Гущеров в тежък разрив с Мария заради Марая!
5 (100%) 3 votes

Християн Гущеров страшно се ядоса на Мария заради безотговорното й решение!

Християн Гущеров и Мария изпаднаха в остър конфликт. Бизнесменът милионер е страшно ядосан на Мара Отварачката и този път с всичкото право на света. Причина за гнева на Християн Гущеров е малката щерка на Мария – Марая, към която певицата постъпва изключително безотговорно.

Оказа се, че Мария е решила да сурне детето да обикаля градовете заедно с нея, по време на тазгодишното турне на Пайнер. Малката Марая ще бъде принудена буквално да живее на колела и да спи в различни хотели всеки ден, а вероятно и в самите автомобили.

Мария

Мария постъпва крайно безотговорно към малката си щерка Марая

„Това е потресаващо. Християн Гущеров настоява Марая да остане вкъщи заедно с него, но Мария е решила да я мъкне из градовете. За едно малко дете това е убийствено, защото смяната на толкова различни места за кратко време, може да отнеме съня и спокойствието му. Освен това концертите продължават до късно през нощта. Кой нормален родител би държал детето си на такъв шум и след полунощ?!“, коментират близки на Християн Гущеров и Мария.

Самата Мария обаче не искала и да чуе съветите на Християн Гущеров, убедена, че присъствието на малката Марая по време на концертите, ще й донесе повече дивиденти и рейтинг сред почитателите й.

Мария планирала дори на изтипоса малката Марая на сцената и да я показва на публиката сякаш е маймунка от цирка. Въпреки че не е биологичен родител на детето, бизнесменът Християн Гущеров явно държи на него като истински татко и акълът му е достатъчно, за да прецени, че домашният уют е най-добър за всяко дете.

„В крайна сметка обаче, ще стане така, както Мария го реши. Марая е нейна дъщеря, а и Мария е такъв инат, че науми ли си нещо, нищо не е способно да я вразуми. Дано Марая да се чувства добре и да не се изнерви от това непрестанно пътуване, защото иначе никой друг няма да е виновен, освен капризите на Мария“, убедени са познати на милионерската двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Пълна безотговорност: Гущеров в тежък разрив с Мария заради Марая!”

  1. Име (задължително)

    авг. 01. 2014

    куха лейка

  2. GSM Аксесоари

    авг. 01. 2014

    Голяма работа

Добавете коментар