"Гласът на България", едно от най-гледаното шоу по Би Ти Ви има вече своя звезден треньорски състав

„Гласът на България” стартира с новия си трети сезон през септември. Преди седмица станаха известни първите имена на треньорския състав в култовото реалити. Това са талантливата и обичана певица ДесиСлава и поп идолът Миро.

[caption id="attachment_321135" align="alignright" width="300"]Гласът на България избра своите ментори Гласът на България избра своите ментори[/caption]

Водещият на „Настина любов” отново е посочен за член на журито в третото издание на рейтинговото предаване. „Гласът на България” посочи и останалия менторски състав. Станаха известни и другите двама учители, които ще седнат на червените столове на 21 септември. Журито се допълни от известния рокаджия и фронтмен Наско от „Б.Т.Р”, както и естрадната звезда с оперна слава Орлин Горанов, разбра Kluiki.bg.

Изборът на треньорите за победител на шоуто се очертава да е адски труден, твърдят организаторите на шоута. Освен да изберат фаворити, тяхната задача е да сформират отбори, които ще вървят нагоре към победата.

Още от 28 юни „Гласът на България” тръгна на лов за таланти. Реалито стартира националната обиколка за гласовитковци, кандидати за слава. На сайта на предаването всеки, който счита себе си за талант можеше да се запише за прослушване. Обиколката обхвана няколко градове като София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Бургас.

Кандидатите първо трябваше здравата да се потрудят, за да докажат, че могат да пеят пред Евгени Димитров-Маестрото и колегите му, след което да скочат направо в надпреварата Ако някой от гласовитковците не успееше на попълни електронната бланка на сайта, той също имаше възможност да се яви директно на кастинга.

След като изберат „на тъмно” кой ще премине в голямата надпревара, ролята на тренерите ще продължи Те ще обединяват край себе си родните дарования, като сформират предварителни отбори. Освен да избират кой ще мине през „втория кръг на Ада” задачата на треньорите ще е да изтикат кандидатите за певческа кариера до финалната права.

През цялото останало време. ДесиСлава, Миро, Орлин Горанов и Наско ще трябва да насърчават, подкрепят, да участват заедно със своите избраници, като ги поведат до финала. Организаторите на шоуто обещават и този сезон на „Гласът на България” да е дори още по-атрактивен, а надпреварата да е напрегната и оспорвана.