Преслава отврати феновете си

Поп фолк певицата Преслава става все по-неугледна. Пухкавата чаровница, която омайваше своите ценители не само с пеене, но и с визия вече е назад във времето. Преслава, една от най-вървежните пайнерки все повече се доближава до уличния модел на клошарите, искрено се възмущават феновете й, разбра HotArena.net.

Преси е известна с пестеливостта си и с това, че не й се дават пари за безумни тоалети, както го правят нейните колежки.

[caption id="attachment_321147" align="alignright" width="200"]Преслава ходи все с една и съща рокля по участия Преслава ходи все с една и съща рокля по участия[/caption]

Припомняме, че само заради турнето в петте града на „Пайнер” Галена пръсна до момента над двадесет бона за рокли, чанти и аксесоари. Е, Преслава това няма да го направи и не го е правила.

Дори и когато беше с пернишкия бизнесмен Георги Станоев-Малката Бирма, Преслава къташе парици и не ги пилееше наляво и надясно, припомни Kluiki.bg. Но сега съвсем го е ударила през просото, просто не си сменя роклята, негодуват очевидци.

При последното си участие Преслава пак е била с червената си рокля. С нея певицата пее няколко дни в различни заведения. Може би тази дреха й е талисман и й носи късмет, оправдават я по-либерално настроени почитатели.

„Нищо подобно. Откакто се зарязаха с Малката Бирма, няма кой са й купува парцалките”, шушукат зад гърба й злобно колежки. Ревността между Преслава и Малката Бирма ескалира преди дни, когато двамата се млатиха до кръв в пловдивска чалготека.

Малката Бирма е известен с лютия си нрав и с това, че не пуска лесно своето. Преслава не му отстъпва по темперамент и затова често скандалите между тях прерастват във физическа разправа.

При последната схватка Преси разпори веждата на гаджето си и запрати по него бутилка, а той й отвърна с яки шамари. Причината бе флирта на Преси със свалячи от заведението. Заради фриволното й поведение милионерът я изгони от дома си.

Но двамата най-вероятно пак ще са заедно, не могат да живеят един без друг, пророкуват близки до двойката. Дали с Бирмата или без него, но Преси може да си купува сама дрехите. Само като си отвори устата и получава хиляди, не е нито бедна, нито закъсала, правят сметка други.

Лошото е, че Преси не сменя често дрехите си, а и е занемарила личната си хигиена. А това прави грозно впечатление на феновете й, които са чувствителни на тема уважение.