Резил: Преслава заприлича на клошарка!

Резил: Преслава заприлича на клошарка!
5 (100%) 4 votes

Преслава отврати феновете си

Поп фолк певицата Преслава става все по-неугледна. Пухкавата чаровница, която омайваше своите ценители не само с пеене, но и с визия вече е назад във времето. Преслава, една от най-вървежните пайнерки все повече се доближава до уличния модел на клошарите, искрено се възмущават феновете й, разбра HotArena.net.

Преси е известна с пестеливостта си и с това, че не й се дават пари за безумни тоалети, както го правят нейните колежки.

Преслава ходи все с една и съща рокля по участия

Преслава ходи все с една и съща рокля по участия

Припомняме, че само заради турнето в петте града на „Пайнер” Галена пръсна до момента над двадесет бона за рокли, чанти и аксесоари. Е, Преслава това няма да го направи и не го е правила.

Дори и когато беше с пернишкия бизнесмен Георги Станоев-Малката Бирма, Преслава къташе парици и не ги пилееше наляво и надясно, припомни Kluiki.bg. Но сега съвсем го е ударила през просото, просто не си сменя роклята, негодуват очевидци.

При последното си участие Преслава пак е била с червената си рокля. С нея певицата пее няколко дни в различни заведения.
Може би тази дреха й е талисман и й носи късмет, оправдават я по-либерално настроени почитатели.

„Нищо подобно. Откакто се зарязаха с Малката Бирма, няма кой са й купува парцалките”, шушукат зад гърба й злобно колежки. Ревността между Преслава и Малката Бирма ескалира преди дни, когато двамата се млатиха до кръв в пловдивска чалготека.

Малката Бирма е известен с лютия си нрав и с това, че не пуска лесно своето. Преслава не му отстъпва по темперамент и затова често скандалите между тях прерастват във физическа разправа.

При последната схватка Преси разпори веждата на гаджето си и запрати по него бутилка, а той й отвърна с яки шамари. Причината бе флирта на Преси със свалячи от заведението. Заради фриволното й поведение милионерът я изгони от дома си.

Но двамата най-вероятно пак ще са заедно, не могат да живеят един без друг, пророкуват близки до двойката. Дали с Бирмата или без него, но Преси може да си купува сама дрехите. Само като си отвори устата и получава хиляди, не е нито бедна, нито закъсала, правят сметка други.

Лошото е, че Преси не сменя често дрехите си, а и е занемарила личната си хигиена. А това прави грозно впечатление на феновете й, които са чувствителни на тема уважение.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Резил: Преслава заприлича на клошарка!”

  1. Име (задължително)

    юли 26. 2014

    Ахх, много тъпи статийки, ако въобще могат да се нарекат така, никаккви факти, само някакво злобеене от хора на много ниско ниво, не трябва да се казвате „Клюки“, а примерно „Безмислици“…

  2. Сиси

    юли 26. 2014

    Преслава е прекрасна!А клюките,ги правят злобни кози,защото такъв им е гена.Невежи диви селяни сте всичката жълта лайняна смрад.И,ако сте толкова искрени с читателите,ще си пишете имената под статиите,а не `чул`,`подочул„недоразбрал`,ама`колежките`,били казали.Никой Шоумен или шоудама не може да стигнете-срещу тях да тичате със 300 км. в час

Добавете коментар