Глория смята все пак да пусне Симона Загорова в риалити шоуто!

Огромна сензация е на път да се случи. Оказва се, че "ВИП Брадър" тази година може би ще бие всички рекорди по гледаемост, тъй като щерката на самата Глория ще се озове в него. Да, звучи невероятно, но всъщност певицата се е огънала пред молбите на Симона Загорова, дочу Kliuki.bg. Девойката бе поканена още преди седмици да участва в риалитито, но бавеше своя отговор заради скандал с майка си. Глория беше твърдо против подобно начинание от страна на детето си, тъй като то може сериозно да злепостави цялото семейство, както се случи със Стефан Данаилов, чийто син доста го изложи в Къщата.

[caption id="attachment_321143" align="alignright" width="300"]Глория отново изпълни желанието на Симона Глория отново изпълни желанието на Симона[/caption]

Симона Загорова обаче повече от всичко в момента иска да участва във "ВИП Брадър". Освен че възнаграждението е наистина огромно, чрез шоуто тя би могла да получи по-широка популярност и най-после да излезе от сянката на майка си. Разбира се, това са разсъждения на една тийнейджърка и младостта тук си личи, защото в тези риалити формати няма как да излезеш напълно чист.

За своите 41 години житейски опит Глория много добре знае за какво става въпрос, но отдавна се знае, че фолк дивата не може да отказва нищо на щерка си. След дълги молби и разговори, придружени и с доста скандали, Глория най-накрая е казала "да" и от 19 септември ще гледаме всеки ден Симона Загорова на малкия екран.