Бойко Кръстанов най-после откри своята голяма любов! За него бившата се оказа онази единствената!

След като Бойко Кръстанов се събра с Вики, младият актьор най-после осъзнал коя е любовта на неговия живот. Последно Бойко я поканил на романтична ваканция до Ла Валета, Малта, и този път момичето решило да даде възможност на Бойко да докаже старанието си за тяхната връзка и отново да бъдат заедно, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_321199" align="alignright" width="300"]Бойко Кръстанов се събра с Вики Бойко Кръстанов се събра с Вики[/caption]

Звездата от "Стъклен дом" не е по големите и шумни любовни истории. Това беше една от по-дългите му връзки, имаше и снимки на двойката във Фейсбук, после се заговори за раздяла, но явно за Бойко Кръстанов чувствата не са били изчезнали. Затова той реши да положи повече усилия заради нея.

Вики Николова е млада студентка в НАТФИЗ. Тя се появява в живота на Бойко след кратка, но бурна любовта история между него и манекенката Ива Анкулова. С Виктория той откри свободата и спокойствието.

"Вики е всичко за мен. Радвам се, че успях да си я върна, защото смятам, че тя е моята голяма любов в живота. Сега сме пак заедно и ще направя всичко това да не се променя повече." - споделя Бойко Кръстанов.