Христина се оказа същата като Благой Георгиев! Явно затова футболистът я е взел за съпруга!

От години Христина Витанова е съжалявана заради това, което Благой Георгиев й причинява с различни жени, но истината е, че всичко е било взаимно. Хриси е съшата като Благо, но тъй като няма такава широка популярност, нейните истории са някак по-скрити за обществеността. Всъщност обаче футболната съпруга не е оставала много длъжна на забежките на мъжа си. През годините тя също му е изменяла неведнъж, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_321217" align="alignright" width="300"]Христина и Благой Георгиев се оказаха еднакви Христина и Благой Георгиев се оказаха еднакви[/caption]

В момента се твърди, че Христина Витанова се е увлякла по ММА боец, чието име засега не е известно. Има вероятност авантюрата на Благой с плеймейтката Биляна Евгениева да е била дори след тази на Хриси със спортиста. Всички й изказваха съчувствие, че получи такова унижение от мъжа си, но всъщност и Благо има за какво да се чувства унизен.

Преди години пък, когато бившият футболен национал се занасяше с певицата Лияна, съпругата му също не е стояла на сухо, макар да беше бременна. Слуховете твърдят, че най-различни мъже я посещавали в дома й, докато била сама. Дори тогава Хриси го отдала на голям живот и връщането на Благой Георгиев някак не изглежда като нещо хубаво за нея.

В момента двамата пак са разделени, след поредните си изневери един на друг. Дали пак ще направят компромис в името на семейството, не е ясно, но изглежда ясно, че Благо и Хриси не могат да се радват само един на друг.