Мария Игнатова е преследвана от Димитър Рачков из цяла България!

Любовта наистина кара хората да правят понякога налудничеви или диви неща. Димитър Рачков е живото доказателство, защото комикът не издържа да стои далеч от Мария Игнатова. Актьорът отложил всички ангажименти и хукнал да търси из цяла България своята любима, научи Kliuki.bg.

Известно е, че Мария към момента няма никаква почивка и докато много от телевизионните лица се отдават на море и ваканции, то Игнатова работи здраво, тъй като е част от X Factor и трябва да присъства на всички кастинги из страната, които се провеждат именно през лятото. Това моментално наложи суша откъм любовни ласки за Рачков и той просто не издържа.

[caption id="attachment_321233" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков не може да живее без Мария Игнатова Димитър Рачков не може да живее без Мария Игнатова[/caption]

Всъщност актьорът вече веднъж се отдаде на изкушението и това се случи в Русе. Тогава той придружи Мария Игнатова и двамата прекараха романтични два дни заедно. Даже Рачков удивеи всички, появявайки се на самия кастинг с маскировка. В онзи случай обаче Митко просто минаваше от там, тъй като имаше представление в североизточния край. Докато сега той директно се е грабнал от столицата и е хукнал към своята любима.

Действията на Рачков не са изненада, понеже той е много импулсивна личност, както всеки актьор. А и Мария Игнатова е наистина много красива дама. Слуховете твърдят, че побърквала своя възлюбен нощем. Затова е логично в тези летни дни, присъщи за купон, Димитър Рачков да поиска малко нежност от чаровната си половинка.