Десислава вече има доста пораснал син и сега се чувства готова отново да се грижи за малко бебе, което най-вероятно ще е от приятеля й Зарко!

Десислава си мечтае пак да има бебе, както пишат и от изданието "iNEWS". Популярната певица на попфолка от доста време поддържа любовни отношения със спортиста Зарко, но засега не се говори за брак или нещо по-сериозно. Певицата наскоро обаче сподели, че може би е готова за второ дете, след като скоро порасналият й вече син Майки ще замине да продължи своето обучение в Щатите. Там живеят много негови близки и роднини - баща, чичо, баба, както и други семейни познати и затова Деси не била притеснена, че той заминава без нея.

[caption id="attachment_321241" align="alignright" width="300"]Десислава си мечтае за второ бебе Десислава си мечтае пак да има бебе[/caption]

Но преди това Деси, Зарко, Майки и майката на певицата ще се отправят на лятна почивка, защото на есен освен учебната година за сина й, за Деси започва и новото и предизвикателство - да бъде жури в предаването на БТВ "Гласът на България", където ще и правят компания певците Наско от група БТР, легендарният вече за шоуто Миро и великият Орлин Горанов.

[caption id="attachment_321242" align="alignleft" width="300"]Десислава със сина си Десислава със сина си[/caption]

Самата фолк дива Десислава си призна, че се чувства притеснена преди старта на шоуто за музикални таланти, защото за нея Орлин Горанов е много респектираща личност и творец с много опит. Освен това за Деси това ще бъде ново начинание, което тя с удоволствие прие, но се вълнува и се надява да се справи с това да бъде жури подобаващо, научи Kliuki.bg.