Мара Отварачката се изфука: Изненадааа! Вижте ни с Азис! (СНИМКИ)

0

Мара Отварачката за пореден път се възхити сама на себе си!

Мара Отварачката не пропусна да се възхити сама на себе си и визията си, като се изфука с най-новата си фотосесия с Азис. Снимките са към последния й видеоклип с Костинбродския славей, а Мара Отварачката не пропусна да отбележи колко е хубава.

Снимките бяха публикувани в страницата й във Фейсбук късно снощи, но странно защо не успяха да съберат дори десетина коментара. Очевидно е, че феновете на Мария я харесваха повече с тъмната й коса, докато блондинската й визия някак ги разочарова.

Мара Отварачката
Мара Отварачката се прилепи до Азис, за да си вдигне западналия рейтинг

Очаква се новото видео на Азис и Мара Отварачката да излезе официално до броени дни, а Мария вече предвкусва невероятни успехи за парчето. Отново рeжисьор на видеото е прословутият Люси Иларионов, а за стайлинга и грима на певците са се погрижили Августина Петрова – Тути и Кирил Чалъков.

Злите езици от светския елит в столицата веднага надушиха амбициите на Мара Отварачката да съживи позалязлата си слава като се набута до Азис. Припомняме, че от почти година насам Мария не се изявява по нощни участия и предстоящото турне на Пайнер е последният й шанс да припомни отново на българите за своето съществуване.

„Мария обаче е твърде хитра. Тя отлично знаеше, че ако направи новата си песен сама, няма да предизвика такъв отзвук, както ако направи дует с най-скандалния и вървежен изпълнител Азис.

Мара Отварачката като нищо ще се цани за първа дружка на Азис
Мара Отварачката като нищо ще се цани за първа дружка на Азис
Николета Лозанова ще се спука от яд
Николета Лозанова ще се спука от яд

Тя буквално му се навря като започна да го кани и на семейни вечери в дома на Християн Гущеров. Нищо чудно скоро да измести и Николета Лозанова от сърцето на Азис и да му се пише „първа приятелка“, коментират близки до Мара Отварачката.

Блондинка или брюнетка - как ви харесва повече Мара Отварачката?!
Блондинка или брюнетка – как ви харесва повече Мара Отварачката?!

Разбира се, Християн Гущеров нямал нищо против от влечението на Мара Отварачката към Азис, който по думите му, е „безопасна игла“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.