Бомба: Жената на Ники Кънчев направи скандално признание!

Бомба: Жената на Ники Кънчев направи скандално признание!
3.6 (72.73%) 11 votes

Половинката на Ники Кънчев – Даниела, разкри неподозирани истини!

Жената до Ники Кънчев – Даниела, направи скандално признание, което никой не беше очаквал. Явно нервите на Даниела вече не издържат и тя реши да разкрие истината за мъжа до себе си пред всички.

Даниела призна, че Ники Кънчев отдавна не е това, което е бил, когато са се запознали и влюбили. Той вече дори не поглеждал нито нея, нито щерка им, камо ли да се захване с домашна работа вкъщи. Единственото, което интересувало Ники Кънчев, било чашката – той не спирал да пие.

Ники Кънчев се проваля тотално, губи семейството си

Ники Кънчев се проваля тотално, губи семейството си

„Само гледа да обърне нещо, да гаврътне нещо. Вдигнала съм ръце от него, защото опитах какво ли не, но не успях да му помогна. Ники Кънчев не е Ники Кънчев, когото виждате от екрана. Без значение дали ще е сам, или с компания, той се стреми само към едно – да пие“, призна ужасена половинката на Ники Кънчев.

Думите на Даниела бяха потвърдени и от приятелите на Ники Кънчев Део и Рафи, които наскоро поканили Ники Кънчев да направи промоция на новата им песен по Дарик радио, пише вестник Всеки ден.

„Мислехме, че с професионализма си, Ники Кънчев ще свърши отлична работа за промоцията на новото ни парче, но уви – случи се нещо коренно различно. Ники Кънчев дойде в студиото като лъхаше на джибри поне от километър. Той едва гледаше и заваляше думите. Погледът му беше адски мътен и имахме чувството, че е неадекватен. Да не говорим за тъмните кръгове под очите му – или беше започнал да се кваси от сутринта, или не беше спирал цялата нощ“, възмутени разказаха Рафи и Део.

Не се знае на какво се дължи това поведение и зависимостта към алкохола на Ники Кънчев, но е сигурно, че ако продължава така, скоро може да изгуби не само работата, но и семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Бомба: Жената на Ники Кънчев направи скандално признание!”

 1. гошо

  окт. 13. 2014

  Пънчев е формен дебил.

 2. Име (задължително)

  окт. 14. 2014

  МНОГО Е ГОТИН

 3. Язе

  Ное. 03. 2014

  Да да, съпругата му е потърсила помиярските сайтове и вестници, за да им се изповяда. Пък не само тя, а и Део и Рафи. „Лъхаше на джибри поне от километър “ може да е част от речника на репортерите ви полу-идиоти, но защо ли не съ чувала Рафи или Део да се изразяват така? Някой наистина лъха, не само на джибри, а и на лайна от тая история…..

Добавете коментар