Нанси Карабойчева може да се окаже последния победител в конкурса за красота

Нанси Карабойчева спечели конкурса по красота с нещо повече от уникална външност. Мис България 2013 очарова жури и публика с чар, интелект и скромност. Красивото синеоко момиче с гордост заяви, че е родена и живее в село Юнаците, припомни Kluiki.bg.

[caption id="attachment_321290" align="alignright" width="300"]Нанси Карабойчева е прелестна и готова за победа Нанси Карабойчева е прелестна и готова за победа[/caption]

Нанси Карабойчева се превърна във всеобща любимка, защото не е поредната кифла, която се изкачи на върха заради богат любовник или мушенгии около спечелването на короната. Първата по хубост в България разкри неподозирани истини са себе си и победата. Красивито селско момиче заяви, че дължи короната на родителите си. Нанси Карабойчева разкри, че детството й е било трудно и кошмарно. Майка й я държала строго да учи, спортува, помага в земеделието и да се размотава по заведения.

Много от приятелките й се чудели как издържа на напрежението. Но днес Нанси Карабойчева е благодарна за възпитанието, което са й дали баща й Николай и майка й Валя. Защото са я научили на дисциплина, труд и да не се отказва от мечтите си, а да ги следва. От тях хубавицата знае, че всичко се постига с труд и нищо не пада отгоре, даром. Заради къртовския режим, днес Нанси Караббойчева обиколи България и света, а приятелките й обикалят единствено заведенията. И сред участничките в конкурса Нанси се показа като спокойна, дружелюбна и готова да се състезава докрай. Тя отива на конкурса на майтап, но накрая спортния хъс си казва думата.

Момичето от село Юнаците може и да се окаже последната победителка. Защото спонсора на конкурса за хубост телевизия ТВ7, в момента изживява финансов колапс. Приятелят на Нанси, националния ни състезател по волейбол Добромир Димитров също е вярвал в своето момиче. Познават се от три години и е знаел, че короната ще е нейна. Защото освен красива и умна, Нанси е голям инат и умее да преследва целите си, лесно не се отказва, говори с усмивка влюбения младок.

Красивата Нанси Карабойчева е боец, който не се плаши нито от земеделски труд, нито от трудностите, а ги преодолява със завидна енергия и вяра в собствените си сили.