Ивайла Бакалова преживя тежък кошмар

Моделката Ивайла Бакалова ще помни дълго своето участие в култовото шоу „Къртицата”. Травмата, която получи там, може би ще й остави белег за цял живот, тревожат се близките й.

Припомняме, че при изпълнение на изключително трудните номера в шоуто тя счупи капачката си на каляното. Ивайла Бакалова бе изстреляна от катапулт на десет метра височина и след като се приземи, трябваше да се залови за мрежа.

[caption id="attachment_321297" align="alignright" width="300"]Ивайла Бакалова ще е извън строя много дълго Ивайла Бакалова ще е извън строя много дълго[/caption]

Но при това екстремно спускане тя не успя да се хване здраво за мрежата и падна, като цялата тежест отиде на коляното. Миската си счупи капачката при този сакатлък, припомни Kluiki.bg.

Продуцентите Иван и Андрей поеха цялото лечение на звездата, а за участието си като ВИП персона тя взе и хонорар от сто и петдесет бона. С тези пари Ивайла Бакалова стана най-скъпо платения участник в реалито.

Нищо обаче от живота не струва колкото целия живот. Никой в случая не е виновен, но травмата заздравява бавно. Въпреки прогнозите на лекарите, че моделката ще се възстанови до месец и половина, това не се случи. Ивайла Бакалова премина през редица физически изпитания и няколко операции, като показа завидно висок дух за всепризната глезла като нея. Счупеното й коляно я принуди дълго да си остане вкъщи, далеч от светската суета и партитата. Много по-дълго, отколкото е свикнала изобщо в живота си, защото не можеше да се обслужва сама и бе на инвалидна количка. Това буквално съсипа деен човек като нея, призна си самата моделка.

Ивайла Бакалова, макар и ранена тежко, все пак намери сили да се яви на собствен хода сред крайния гонг на предаването, при останалите си парньори от шоуто. След като преминава оперативното лечение у нас тя замина за Израел, за да продължи с раздвижването, рехабилитацията и лечението. С нея тръгнаха сестра й Божидара и дъщеря й Рая. За престоя си в Тел Авив самата Ивайла уведоми обществеността, като постна снимки във Фейсбук.

От фотосите в социалната мрежа си пролича, че тя е значително по-добре откъм здравословно състояние. Еврейската клиника е специализирана точно за подобни тежки травми. Видимо в по-добро здраве, след лечението миската, заедно със сестра си и щерка си след това отпраши за Сен Тропе. Релакса в красивия френски курорт й е необходим, за да си отдъхне от тежките операции и двуседмичното лечение в Тел Авив, разкриха близки до миската. Все пак обаче специалистите са категорични, че по-рано от октомври месец Ивайла няма да може да стане от инвалидната количка.