Насред Гърция: Симеон Данев скъсва Симона Загорова от …

Насред Гърция: Симеон Данев скъсва Симона Загорова от …
3.8 (76.67%) 6 votes

Симона Загорова си прекарва едно чудно лято, преди да се потопи в интригите на „ВИП Брадър“

Днес Симона Загорова пристигна на гръцка земя, където ще прекара известно време, отдавайки се на заслужена почивка от уроците в училище. Щерката на Глория е в младежка компания, като сред нея е и гаджето й Симеон Данев, с когото са заедно от около 3 години вече.

Симеон Данев се любува на Симона Загорова с пълна степен насред Гърция

Симеон Данев се любува на Симона Загорова в пълна степен насред Гърция

В момента младежите са отседнали в Солун, научи Kliuki.bg. Според мълвата, която се носи из хотела им, Симона Загорова и нейният възлюбен са се отдали да гореща страст в стаята си. Даже на рецепцията се чували радостните викове на Мони, разкриха служители на хотела.

„Тук са от няколко часа, а изобщо не са слизали нито за вечерята, нито по какъвто и да е повод. Млади са, щастливи, редно е да се наслаждават един на друг. Чуваме ги чак долу, но не е проблем.“ – споделя рецепционистката.

Симона Загорова иска хубаво да си поживее това лято, защото през септември тя ще се изолира от света за може би цели 3 месеца, тъй като ще влезе в Къщата на „ВИП Брадър“. Предвид факта, че е щастливо обвързана, не можем да очакваме някакви любовни истории с нея вътре, затова е нормално младото момиче да се наслаждава на любовта с пълна сила през следвщите дни.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Насред Гърция: Симеон Данев скъсва Симона Загорова от …”

  1. фатма

    юли 27. 2014

    ами обичат се….ама защо така шумно бе хора!

Добавете коментар